(330 producten)

Laminaat vloeren – de beste merken voor de scherpste prijs

FredParket.nl levert laminaat van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. U kunt laminaat online kopen in onze webshop of langs komen in onze showroom/winkel voor persoonlijk advies.

Laminaat is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten of stenen vloer. De voordelen van laminaat zijn dat het slijtvast is, hygienisch, bestand tegen vlekken, kleurvast en kan eventueel gemakkelijk zelf gelegd worden. Laminaatvloeren zijn gemakkelijk te onderhouden. Af en toe stofzuigen en dweilen met een vochtige doek is voldoende om jarenlang plezier te hebben van uw laminaatvloer!

Al ons laminaat is minstens geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik. Voor commerciële toepassingen hebben we ook geschikte laminaat vloeren die gelegd kunnen worden in kantoren, winkels, hotels etc. We hebben van alle merken laminaat een bijpassende plint in het assortiment. Kunt u iets niet vinden in onze webshop, neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom waar u alles op grote stalen kunt bekijken.

Ambiant Explore Lumbarda is leverbaar in 6 kleuren, mooie laminaatvloeren met 4 zijdige v-groef

Ambiant Explore Lumbarda

Laminaat vloeren

We zijn erkend dealer van alle bekende merken en leveren en plaatsen vloeren door heel Nederland. We zien u graag in onze showroom zodat we u goed advies kunnen geven over vloeren, ondervloeren en plinten.

FredParket.nl levert en plaatst laminaatvloeren door heel Nederland!

Plinten

Wij hebben voor alle laminaat vloeren een bijpassende plint.

U kunt kiezen uit plakplinten, MDF muurplinten in bijpassende kleur van de vloer of voor Wit gefoliede MDF plinten (eventueel overschilderbaar).

Design plint 14x68mm voor laminaatvloerenPlakplint 5x24mm als afwerking voor uw laminaatvloeren

Laminaat Designplint Laminaatvloer afgewerkt met een plakplint

QuickStep Impressive IM1855 Zachte Eik Natuur

Laminaatvloer afgewerkt met witte MDF plint

Ondervloeren

Bij Fredparket bent u ook aan het juiste adres voor ondervloeren voor laminaatvloeren. Het leggen van een goede ondervloer is belangrijk, omdat het de ondergrond egaliseerd, geluiddempend werkt, maar ook warmte van bijvoorbeeld een vloerverwarming doorlaat. Voor alle laminaatvloeren en elke situatie kunt u bij ons een geschikte ondervloer vinden. Kijk in onze webshop voor ons gehele assortiment aan ondervloeren.

Ondervloer Alu-Line Ondervloer Black-Line Silent Ondervloer Red-Line 10dB Ondervloer Silver-Line Silent

Wij kunnen ook uw laminaat vloer leggen wanneer u die bij ons koopt!

Wanneer u een laminaat vloer online wilt kopen in onze webshop of in onze winkel koopt, dan kunnen wij uw laminaatvloer ook voor u leggen! Het laminaat wordt dan een paar dagen voor plaatsing bij u gebracht zodat het kan acclimatiseren. We kunnen uw vloer afwerken met diverse soorten plinten voor een mooie strakke afwerking, en uiteraard kunnen we ook een deurmat op maat plaatsen zodat uw vloer helemaal gelegd en tot in de puntjes afgewerkt is.

Wij zijn officieel dealer van de volgende laminaat merken: Ambiant, Balterio, QuickStep, BerryAlloc. Wij leveren dit laminaat goedkoop en compleet.

Overigens geldt onze legservice niet alleen voor onze laminaat vloeren, maar ook voor bijvoorbeeld PVC vloeren, vinyl en tapijt.

Heeft u een vraag over laminaatvloeren?

Wilt u meer weten over onze laminaatvloeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken van 9:00 tot 22.00 uur op 0512-330075. Natuurlijk kunt u ons ook altijd een email sturen of uw vraag via Whatsapp sturen. Wij vertellen u graag meer over onze laminaat vloeren.

Lees meer