(300 producten)

Laminaat

FredParket.nl levert laminaat van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. U kunt laminaat online kopen in onze webshop of langs komen in onze showroom/winkel voor persoonlijk advies.

Laminaat is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten of stenen vloer. De voordelen van laminaat zijn dat het slijtvast is, hygienisch, bestand tegen vlekken, kleurvast en kan eventueel gemakkelijk zelf gelegd worden. Laminaat vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden. Af en toe stofzuigen en dweilen met een vochtige doek is voldoende om jarenlang plezier te hebben van uw laminaat! Al ons laminaat is minstens geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik. Voor commerciĆ«le toepassingen hebben we ook geschikte laminaat voor kantoren, winkels, hotels etc. We hebben van alle merken laminaat een bijpassende plint in het assortiment. Kunt u iets niet vinden in onze webshop, neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom waar u alles op grote stalen kunt bekijken.

Laminaat prijzen

Kijk in onze webshop voor de prijzen van ons laminaat. Vul het aantal netto oppervlakte in en onze berekening is dan inclusief gratis snijverlies (geldt voor vloeren boven de 30m2). Wanneer u ook ondervloer en plinten nodig heeft, dan kunnen we u nog scherpere prijzen voor uw laminaat geven. Verstuur de offerte aanvraag en u krijgt binnen 24 uur onze beste aanbieding voor uw laminaat per email toegestuurd.

Laminaat vloeren

We zijn erkend laminaat dealer van o.a. Floer, Ambiant, Floer en QuickStep en leveren en leggen laminaat door heel Nederland. We zien u graag in onze showroom zodat we u goed advies kunnen geven over vloeren, ondervloeren en plinten.

Laminaat Plinten

Wij hebben voor alle laminaat vloeren een bijpassende plint.

U kunt kiezen uit plakplinten, MDF muurplinten in bijpassende kleur van de vloer of voor Wit gefoliede of Wit gelakte MDF plinten.

QuickStep Impressive IM1855 Zachte Eik Natuur

QuickStep Impressive laminaatvloer afgewerkt met witte MDF plint

Ondervloeren

Bij Fredparket bent u ook aan het juiste adres voor ondervloeren voor laminaat Het leggen van een goede ondervloer is belangrijk, omdat het de ondergrond egaliseert, geluiddempend werkt, maar ook warmte van bijvoorbeeld een vloerverwarming doorlaat, of juist optrekkende kou tegen gaat. Voor elke situatie kunt u bij ons een geschikte ondervloer voor uw laminaat vinden. Kijk in onze webshop voor ons gehele assortiment aan ondervloeren.

Ondervloer Alu-Line Ondervloer Black-Line Silent Ondervloer Red-Line 10dB Ondervloer Silver-Line Silent

Laminaat inclusief leggen

Laminaat kopen kan in onze webshop of in onze winkel. U kunt dan ook uw laminaat vloer door ons laten leggen! Het laminaat wordt dan een paar dagen voor plaatsing bij u gebracht zodat het kan acclimatiseren. We kunnen uw laminaat afwerken met diverse soorten plinten voor een mooie strakke afwerking, en uiteraard kunnen we ook een deurmat op maat plaatsen zodat uw laminaatvloer helemaal tot in de puntjes afgewerkt is.

Overigens geldt onze legservice niet alleen voor ons laminaat, maar ook voor bijvoorbeeld PVC vloeren, vinyl en tapijt.

Heeft u een vraag over laminaat?

Wilt u meer weten over onze laminaat? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken van 9:00 tot 22.00 uur op 0512-330075. Natuurlijk kunt u ons ook altijd een email sturen of uw vraag via Whatsapp sturen. Wij vertellen u graag meer over ons laminaat.

Lees meer