(131 producten)

Quickstep laminaat

QuickStep laminaat

QuickStep laminaat is niet zo maar een laminaat vloer!

Dat kunt u zien aan de verschillende designs van QuickStep : een rijke waaier van decoren. De laminaat vloeren hebben mooie contrasten binnen de designs. QuickStep laminaat is bijzonder duurzaam en slijtvast. Het blijft zelfs na jaren intensief gebruik in perfecte staat. Omdat de laminaat panelen zo goed in elkaar klikken en er geen voegen meer zichtbaar zijn, krijgen vuil en stof ook geen kans om zich er tussen te nestelen.

Het gesloten oppervlak van de panelen zorgt ervoor dat stof niet wordt opgenomen. Het laminaat is daarnaast ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk, de perfecte vloerbedekking voor spelende kinderen of mensen met een allergie. Een ander voordeel, dat niet vaak genoeg onderstreept kan worden, is dat ook QuickStep vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming.

Quickstep Impressive

Deze naam past perfect bij deze laminaat serie, omdat de eigenschappen zeker imposant te noemen zijn. De Quickstep Impressive is zeer krasvast, laat geen water door en de decor-print gaat door in de groeven! Voor commercieel gebruik is er ook nog de QuickStep Impressive Ultra met een plankdikte van maar liefst 11mm en een gebruikersklasse van 33!

QuickStep Impressive 1855

QuickStep Capture

QuickStep Capture laminaat is nieuw in het assortiment en deze vloeren beschikken over levensechte decoren en zijn niet te onderscheiden van een echte houten vloer. De v-groef is hydroseal (waterbestendig) en nog realistischer omdat ook in de v-groef de embossing van de plank is meegenomen. QuickStep Capture vloeren zijn super mat en voelen echt aan.

Alle QuickStep laminaat series:

Showroom QuickStep laminaat FredParket.nl

Scratch Guard

QuickStep Scratch Guard

Overigens zit op alle QuickStep laminaat vloeren ‘Scratch Guard’ waardoor de QuickStep vloeren 10x krasbestendiger zijn dan andere laminaat vloeren!

QuickStep laminaat inclusief leggen

Heeft u een mooie QuickStep laminaatvloer gevonden maar wilt u deze ook professioneel laten leggen? Wanneer u de QuickStep vloer bij ons koopt, kunt u ook gebruik maken van onze legservice. We leggen QuickStep vloeren vanaf 30m² door heel Nederland. Indien u de laminaat vloer wilt laten leggen kunt u bij de offerte aanvraag 'compleet gelegd' aanvinken en de offerte aanvraag naar ons versturen. U krijgt dan binnen 24 uur onze scherpste aanbieding voor uw vloer compleet gelegd. Vergeet niet om ook de ondervloer en plinten te kiezen.

Scherpste prijs voor uw QuickStep laminaat

Wanneer u laminaat van QuickStep wilt kopen, dan krijgt u bij ons het snijverlies gratis mee geleverd. U geeft alleen de netto oppervlakte door en wij berekenen wat u nodig heeft, inclusief 5% snijverlies afgerond naar hele pakkend. Vul de offerte aanvraag van uw QuickStep laminaatvloer in en ontvang onze scherpste prijs. We leveren QuickStep laminaat door heel Nederland en België.

Plinten van QuickStep?

 • BIJPASSENDE KLEUREN
  QuickStep is uniek op de markt en biedt plinten in kleuren die perfect passen bij elke QuickStep laminaat vloer.
 • VERSCHILLENDE VORMEN
  Er zijn plinten met diverse hoogten, breedten en profielen. Je kiest gewoon de plint die jij het mooist vindt.
 • KRASBESTENDIG
  De meeste plinten op de markt zijn afgewerkt met papier of folie, maar QuickStep gebruikt alleen echt laminaat. Dat maakt de plinten veel krasbestendiger en beter beschermd tegen slijtage door dagelijks gebruik.
 • QUICKSTEP GARANTIE
  Voor QuickStep plinten geldt dezelfde solide garantie als voor de QuickStep vloeren. Dat betekent jarenlang plezier zonder zorgen!
Lees meer