(193 producten)

Quickstep laminaat

QuickStep laminaat

QuickStep laminaat is niet zo maar een laminaat vloer!

Dat kunt u zien aan de verschillende designs van QuickStep laminaat : een rijke waaier van decoren. De laminaat vloeren hebben mooie contrasten binnen de designs en de prachtige satijnglans van de toplaag doen een QuickStep vloer leven en warmte uitstralen. QuickStep laminaat is bijzonder duurzaam en slijtvast. Het blijft zelfs na jaren intensief gebruik in perfecte staat. Omdat de laminaat panelen zo goed in elkaar klikken en er geen voegen meer zichtbaar zijn, krijgen vuil en stof ook geen kans om zich er tussen te nestelen.

Het gesloten oppervlak van de panelen zorgt ervoor dat stof niet wordt opgenomen. Het laminaat is daarnaast ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk, de perfecte vloerbedekking voor spelende kinderen of mensen met een allergie. Een ander voordeel, dat niet vaak genoeg onderstreept kan worden, is dat ook QuickStep vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming.

Nieuw in het Quickstep laminaat assortiment zijn de Impressive vloeren.

Deze naam past perfect bij deze laminaat serie, omdat de eigenschappen zeker imposant te noemen zijn. De Quickstep Impressive is zeer krasvast, laat geen water door en de decor-print gaat door in de groeven! Voor commercieel gebruik is er ook nog de QuickStep Impressive Ultra met een plankdikte van maar liefst 11mm en een gebruikersklasse van 33!

QuickStep Impressive 1855

Vernieuwd is ook het QuickStep Classic laminaat. Deze zijn nu 8mm dik i.p.v. 7mm. Ook zijn de decoren van de QuickStep Classic en de QuickStep Creo gewijzigd.

Showroom QuickStep laminaat FredParket.nl

Scratch Guard

QuickStep Scratch Guard

Overigens zit op alle QuickStep laminaat vloeren ‘Scratch Guard’ waardoor de QuickStep vloeren 10x krasbestendiger zijn dan andere laminaat vloeren!

Plinten van QuickStep?

 • BIJPASSENDE KLEUREN
  QuickStep is uniek op de markt en biedt plinten in kleuren die perfect passen bij elke QuickStep laminaat vloer.
 • VERSCHILLENDE VORMEN
  Er zijn plinten met diverse hoogten, breedten en profielen. Je kiest gewoon de plint die jij het mooist vindt.
 • KRASBESTENDIG
  De meeste plinten op de markt zijn afgewerkt met papier of folie, maar QuickStep gebruikt alleen echt laminaat. Dat maakt de plinten veel krasbestendiger en beter beschermd tegen slijtage door dagelijks gebruik.
 • QUICKSTEP GARANTIE
  Voor QuickStep plinten geldt dezelfde solide garantie als voor de QuickStep vloeren. Dat betekent jarenlang plezier zonder zorgen!
Lees meer