(136 producten)

Ambiant PVC

De Ambiant PVC vloeren zijn een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Een Ambiant PVC vloer is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk is te onderhouden. PVC vloeren kunnen worden toegepast in druk belopen ruimtes. Zijn stil qua loopgeluid, en zijn uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming en/of vloerkoeling. Ambiant PVC vloeren zijn o.a. geschikt voor gebruik in woningen zoals woonkamer, hal, keuken, slaapkamer en voor projecten zoals kantoor, winkel, hotel, restaurant etc.

Ambiant PVC vloeren die verlijmd moeten worden (dry-back) met 0.55mm slijtlaag:

Ambiant Robusto Warm Brown

Robusto Warm Brown

Spigato Visgraat is ook nieuw in het assortiment. De kleuren Light Oak en Dark Oak zijn leverbaar in dezelfde kleuren als de Ambiant Essenzo. En de kleuren Spigato Smoky en Grey zijn in dezelfde kleuren als de Robusto. Nieuw zijn de Ambiant Spigato in formaat 50.5x11.9cm. Deze zijn leverbaar in de kleuren warm brown, light brown, natural, beige, grey en dark grey. De overige Visgraat PVC stroken van de Ambiant Spigato zijn 770x154x2,5mm. Een visgraat vloer kan ook gelegd worden met band en bies zodat het net een authentieke parketvloer lijkt.

Spigato Smoky Spigato Light Oak Spigato Dark Oak
Spigato Warm Brown Spigato Grey Spigato Natural

Ambiant PVC vloeren met 0.3mm slijtlaag

Ambiant Excellent is een pvc strook van 23,9cm breed met een hele duidelijke voelbare en zichtbare structuur. De Ambiant Excellent is leverbaar in 4 kleuren: Natural, Smoky, Light Grey en Dark Grey

Excellent Dark Grey

Excellent Dark Grey

Excellent Natural

Excellent Natural

Ambiant PVC vloer inclusief leggen.

Wij kunnen uw Ambiant PVC vloer compleet gelegd aanbieden. In onze webshop kunt u eenvoudig uitrekenen wat onze beste prijs voor uw vloer is. U ziet direct de totaal prijs! Deze Ambiant PVC vloer prijs is inclusief egaliseren en verlijmen van de PVC vloer!

Nieuwe Ambiant PVC vloeren

Avanto PVC is nieuw in de collectie van Ambiant PVC vloeren. Deze zijn leverbaar in 6 kleuren en hebben een register embossing structuur waarbij u de nerven en noesten niet alleen ziet, maar ook kunt voelen. Hierdoor zijn deze stroken nagenoeg niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Bovendien zijn ze 121,9cm lang en 22,9cm breed! De Avanto kleuren zijn ook leverbaar in visgraat met formaat 50.5cm x 11.9cm. Essenzo PVC stroken zijn nieuw in de collectie gekomen. Deze grote PVC stroken van 152cm x 23.8cm zijn leverbaar in 4 kleuren. De Ambiant Essenzo PVC stroken hebben een register embossed voelbare structuur en zijn uitgevoerd met een vellingkant rondom de stroken. Het is ook mogelijk om de pvc-stroken aan de lange zijde te voorzien van een accent-strip.
Avanto Warm Brown Avanto Natural Ambiant Essenzo Dark Oak Ambiant Essenzo Light Oak Essenzo Smoky
Lees meer

.

Ambiant PVC vloeren, inclusief egaliseren en leggen, plaatsen we door heel Nederland!

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Ga dan naar ons complete aanbod van PVC vloeren en gebruik te filters om tot een selectie te komen die u aanspreekt. U kunt o.a. selecteren op merk, soort, kleur, maat, slijtlaag. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of een bezoek brengen aan onze winkel.