(900 producten)

PVC vloeren

PVC vloer nodig? Vraag dan een offerte aan of kom langs in onze winkel om de beste en mooiste PVC vloeren voor een scherpe aanbieding te kopen. Niet alleen de prijs voor een PVC vloer is belangrijk, maar ook zeker de kwaliteit van de vloer en het leggen van de PVC vloer! We hebben een zeer groot assortiment PVC vloeren zodat er voor iedereen en elke situatie een goede PVC vloer is te vinden. PVC vloeren blinken uit in een ongekende duurzaamheid, ruim aanbod aan kleuren en patronen en een hoge slijtageweerstand. Tel daarbij het gebruikersgemak en de lange levensduur op, en u heeft een zorgeloze vloer.

Enkele voor- en nadelen van PVC vloeren

voordelen

 • Weinig onderhoud nodig, stofzuigen en af en toe vochtig afnemen.
 • Weinig loopgeluid in vergelijking met laminaat.
 • Uitermate geschikt voor vloerverwarming, ook in combinatie met vloerkoeling.
 • Ze zetten niet uit en krimpen niet omdat ze geen vocht opnemen.
 • Kunnen tegen een stootje en zijn waterbestendig.
 • Verlijmd gelegd en is dus niet verhuisbaar

nadelen

 • Verlijmd gelegd betekend dus niet verhuisbaar
 • Moet door ervaren legger gelegd worden
 • Egaliseren is altijd nodig

Wilt u deze 'nadelen' voor een PVC vloer niet, dan kunt u kiezen voor een Rigid Click PVC vloer!

Wilt u deze nadelen niet, dan kunt u kiezen voor een Rigid Click PVC vloer! Wilt u de vloer door een vakman verlijmd laten leggen dan profiteert u ook direct van alle voordelen van PVC en heeft u een sterke vloer met weinig onderhoud.

PVC vloer prijs

De kosten van een PVC vloer verschillen per merk, design, dikte, grootte en toplaag (kwaliteit). De goedkoopste PVC vloeren zijn 2mm dik met een toplaag van 0.3mm. De kwaliteit van deze 2mm dikke vloeren is geschikt voor huishoudelijk gebruik. De meeste 2mm dikke vloeren zijn vlak, maar enkele hebben ook een vellingkantje rondom. Het grootste deel van ons assortiment bestaat overigens uit 2,5mm en 3mm vloeren met een slijtvaste toplaag van 0.55mm of zelfs 0.7mm. Deze PVC vloeren zijn geschikt voor zeer zwaar gebruik en kunnen worden toegepast in woningen, kantoren, winkels, restaurants. Wij adviseren om voor de begane grond een 2.5mm met 0.55mm toplaag vloer te kopen en voor bovenverdiepingen zoals slaapkamers en zolder kunt u een vloer kopen met een 2mm met 0.3mm toplaag vloer. Voor alle vloeren geldt dat u bij ons altijd de scherpste aanbieding voor uw vloer krijgt.

Moduleo Transform

Moduleo Latin Pine 24874

PVC vloer inclusief egaliseren en leggen

De ondergrond moet in 99% van de gevallen ge√ęgaliseerd worden. Na het egaliseren wordt deze de volgende dag geschuurd, waarna de stroken verlijmd kunnen worden. Wanneer u voor een PVC vloer kiest, raden wij u aan om dit door een vakman te laten leggen. Uw garantie is mede afhankelijk van de juiste installatie. Onze ervaren stoffeerders leggen PVC vloeren door heel Nederland, en plaatsen ook graag uw vloer! Vraag vrijblijvend een offerte aan in onze webshop en ontvang binnen 24 uur onze beste prijs per email voor uw PVC vloer inclusief egaliseren en leggen!

Op welke ondergrond wilt u uw vloer laten leggen?

Wanneer u een houten ondergrond heeft, kunt u het beste voor een Rigid Click PVC vloer kiezen. Heeft u een zand-cement, anhydriet of een plavuizen ondergrond, dan kunnen we die prima egaliseren met egaline! Door gebruik te maken van de juiste materialen en werkzaamheden kunnen we u 100% garantie bieden op het leg werk.

Mflor Verde 81013

Mflor Authentic Plank Verde 81013

Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

Vloerverwarming, al dan niet in combinatie met vloerkoeling, is geen enkel probleem met een PVC vloer. Ze geleiden uitstekend en nemen geen vocht op. Waar andere vloeren een isolerende werking hebben zijn PVC vloeren dus een goed alternatief voor plavuizen.

PVC vloer Therdex Herringbone 7001Therdex Herringbone 7001 visgraat pvc

De Therdex Herringbone 7001 is o.a. geschikt voor woonkamer, keuken, hal, slaapkamer, winkel, kantoor, hotel, restaurant.

Erg populair zijn de PVC visgraat vloeren. Bijna alle merken hebben nu visgraat pvc in de collectie. Bij het leggen van een visgraat PVC vloer is meer snijverlies (10-12%) nodig dan bij een gewone PVC strook (Krijgt u van ons er gratis bij). Ook neemt het meer tijd in beslag om een visgraat PVC te leggen. Hierdoor zijn de kosten voor een visgraat PVC hoger dan een vloer die recht gelegd kan worden. Enkele merken die VISGRAAT PVC in het assortiment hebben zijn: Ambiant Visgraat PVC, Therdex Visgraat PVC, Hebeta Visgraat PVC, Moduleo Visgraat PVC

PVC vloeren van QuickStep

QuickStep Livyn Pulse+ 40103 Katoen Eik Beige.

Click PVC

Wilt u een PVC vloer die u zelf kunt leggen? Kies dan voor Rigid Click PVC! of een Looselay PVC vloer. Deze vloeren kunnen prima door een doe-het-zelver gelegd worden. 

Rigid Click PVC op Composiet drager (RigidCore) is volledig waterbestendig

Heeft u nog vragen of meer informatie nodig? Dan kunt u ons mailen, bellen of langskomen in onze winkel / showroom.

PVC vloer merken en soorten die wij in ons assortiment hebben:

Merk Dry-Back PVC
Rigid Core Click
Ambiant Ja
Ja
Moduleo Ja
Ja
VivaFloors Ja
Ja
QuickStep Ja
Ja
Therdex Ja
Ja
Mflor Ja
Ja
TFD Ja
Ja
Coretec
Nee
Ja
Beautifloor Ja
Nee
 • Dry-Back PVC vloeren zijn stroken of tegels die op een ge√ęgaliseerde ondergrond verlijmd worden.
 • Rigidcore oftewel composiet dragers zijn PVC vloeren met click-systeem die waterbestendig zijn en weinig krimpen en uitzetten

Showroom FredParket.nl te Kootstertille

FredParket.nl levert en plaatst vloeren door heel Nederland!
Wilt u een PVC vloer kopen maar eerst in het echt bekijken? Kom dan naar onze winkel!

Prijs PVC vloer inclusief egaliseren en leggen

Lees meer