(6 producten)

Ambiant Expression Aqua tegel laminaat

Ambiant Expression Aqua laminaat is de waterbestendige tegelserie van Ambiant. Deze stoere Ambiant Expression Aqua tegelserie is sterk, slijtvast en vergt vrijwel geen onderhoud. Deze laminaat tegels hebben een natuurlijk duidelijk voelbaar reliëf, en klein v-groefje rondom, waardoor deze vloer de uitstraling krijgt van een echte natuurstenen vloer. De Expression Aqua laminaat tegels zijn rechthoekig en eenvoudig te plaatsen dankzij het gepatenteerde klik-systeem.

Ambiant Expression Aqua laminaat kopen

Het waterbestendige systeem zorgt ervoor dat de vloer geschikt is voor vochtige ruimtes en beschermt het laminaat tegen zwellingen. Doordat de randen en groeven van het laminaat zijn voorzien van een unieke hydrofobe coating, kan het water niet door de kieren doordringen in de kern van de vloer.

U kunt Ambiant Aqua Expression laminaat laten leggen door onze vakmensen of u kunt Expression Aqua laminaat kopen en zelf leggen.
Vloeren vanaf 30m² leveren en leggen we door heel Nederland voor een scherpe prijs.

Lees meer

Naast de scherpe internet prijs voor Ambiant Expression Aqua laminaat, krijgt u bij alle vloeren het snijverlies gratis! (Vanaf 35m²). Hierdoor bent u minimaal 5% goedkoper uit en scheelt de totaalprijs u al snel tientallen euro's!!! Klik op de knop 'Toon informatie' bij de vloer waar u een prijsopgave van wilt zien. Dan komt u in de offerte module terecht. Hier hoeft u alleen het aantal netto m²'s in te voeren en u ziet direct uw scherpe prijs! Wilt u een prijsopgave van ons, dan kunt u deze verzenden. Wij zullen dan binnen 24 uur uw offerte aanvraag behandelen en per email toesturen.