(6 producten)

Hoomline Elite Classic V4 Aquaprotect

Ontdek de schoonheid en duurzaamheid van Hoomline Elite Classic V4 Laminaat met 4-zijdige V-groef en Aquaprotect: Een tijdloze vloeroplossing voor elke ruimte!

Met het Hoomline Elite Classic V4 Laminaat met 4-zijdige V-groef en Aquaprotect breng je stijl en functionaliteit samen in één prachtige vloer. Met afmetingen van 1261x192x8mm biedt dit laminaat een ruimtelijk effect en een verfijnde uitstraling aan elke kamer.

De 4-zijdige V-groef voegt een subtiel accent toe aan de vloer, waardoor het lijkt alsof de planken individueel zijn gelegd. Dit creëert een authentieke en natuurlijke uitstraling die vergelijkbaar is met een echt houten vloer.

Maar er is meer! Het Hoomline Elite Classic V4 Laminaat is ook uitgerust met Aquaprotect-technologie, waardoor het waterbestendig is. Dankzij de Aquaprotect-laag wordt het laminaat beschermd tegen vocht en gemorste vloeistoffen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over schade of vervorming van de vloer.

Naast zijn esthetische en waterbestendige eigenschappen, is het laminaat ook ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Met een dikte van 8 mm biedt deze vloer een uitstekende stabiliteit en weerstand tegen dagelijks gebruik. Het laminaat is bestand tegen krassen, vlekken en vervaging, waardoor het er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Hoomline Elite Classic V4 Aquaprotect is eenvoudig zelf te leggen.

De installatie van is eenvoudig dankzij het handige Uniclic kliksysteem. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of een beginner, je kunt dit laminaat gemakkelijk zelf leggen. Bovendien is het geschikt voor vloerverwarming, waardoor je kunt genieten van een warme en comfortabele vloer, zelfs tijdens koude winterdagen.

Lees meer

Naast de scherpe laminaat prijs, krijgt u bij alle vloeren ook nog het snijverlies gratis! (Vanaf 35m²). Hierdoor bent u minimaal 5% goedkoper uit en scheelt de totaalprijs u al snel tientallen euro's!!! Klik op de knop 'Toon informatie' bij de vloer waar u een prijsopgave van wilt zien. Dan komt u in de offerte module terecht. Hier hoeft u alleen het aantal netto m²'s in te voeren en u ziet direct uw scherpe prijs! Wilt u een prijsopgave van ons, dan kunt u deze verzenden. Wij zullen dan binnen 24 uur uw offerte aanvraag behandelen en per email toesturen.