(4 producten)

Hoomline Royal V2

Maak kennis met het Hoomline Royal V2 Laminaat met 2-zijdige V-groef: Stijlvol en Duurzaam voor elke Ruimte!

Het Hoomline Royal V2 Laminaat met 2-zijdige V-groef is de perfecte keuze om jouw ruimte een stijlvolle en duurzame uitstraling te geven. Met zijn afmetingen van 1261x192x8mm, biedt dit laminaatvloersysteem een ruimtelijk en verfijnd effect in elke kamer.

Het opvallende kenmerk van het Hoomline Royal V2 Laminaat is de 2-zijdige V-groef, die een subtiel en elegant accent toevoegt aan de vloer. Deze V-groef zorgt voor een realistische uitstraling, vergelijkbaar met echt houten vloeren.

Naast zijn prachtige uiterlijk, is het Hoomline Royal V2 Laminaat ook ontworpen om lang mee te gaan. Met een stevige dikte van 8 mm biedt deze vloer een uitstekende stabiliteit en duurzaamheid, zodat hij bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage. Krassen, vlekken en vervaging zijn geen probleem, waardoor de vloer er altijd als nieuw uitziet.

Dankzij het handige Uniclic kliksysteem is de installatie van het Hoomline Royal V2 Laminaat eenvoudig en snel. Zelfs als je geen ervaren doe-het-zelver bent, kun je met gemak jouw ruimte transformeren. Bovendien is dit laminaat geschikt voor vloerverwarming, waardoor je comfort en warmte kunt toevoegen aan elke kamer.

Het Hoomline Royal V2 Laminaat is niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook onderhoudsvriendelijk. Het laminaat is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor je meer tijd kunt besteden aan genieten van je prachtige vloer en minder tijd aan het schoonmaken ervan.

Kies voor het Hoomline Royal V2 Laminaat met 2-zijdige V-groef en transformeer jouw ruimte in een oase van stijl en duurzaamheid. Met zijn realistische uitstraling en gebruiksgemak is dit laminaat de ideale keuze voor elke moderne leefomgeving.

Lees meer

Naast de scherpe Hoomline Royal V2 laminaat prijs, krijgt u bij alle vloeren ook nog het snijverlies gratis! (Vanaf 35m²). Hierdoor bent u minimaal 5% goedkoper uit en scheelt de totaalprijs u al snel tientallen euro's!!! Klik op de knop 'Toon informatie' bij de vloer waar u een prijsopgave van wilt zien. Dan komt u in de offerte module terecht. Hier hoeft u alleen het aantal netto m²'s in te voeren en u ziet direct uw scherpe prijs! Wilt u een prijsopgave van ons, dan kunt u deze verzenden. Wij zullen dan binnen 24 uur uw offerte aanvraag behandelen en per email toesturen.