(12 producten)

Hoomline Elite XL V4 Aquaprotect

Maak kennis met de Hoomline Elite XL V4 Aquaprotect: Een vloer van uitzonderlijke kwaliteit en stijl die elke ruimte transformeert!

Het Hoomline Elite XL V4 Aquaprotect laminaat met afmetingen van 1261x224x8mm en 4-zijdige V-groef biedt een indrukwekkende vloerervaring. Met zijn extra brede planken voegt dit laminaat een gevoel van ruimte en elegantie toe aan elke kamer.

De 4-zijdige V-groef van het Hoomline Elite XL V4 Aquaprotect laminaat voegt een vleugje raffinement toe aan het ontwerp, waardoor de indruk wordt gewekt dat elke plank individueel gelegd is. Dit creëert een authentieke uitstraling vergelijkbaar met een echte houten vloer.

Het Elite XL V4 Aquaprotect laminaat is voorzien van het innovatieve Aquaprotect-systeem, waardoor het waterbestendig is. Met de Aquaprotect-technologie hoef je je geen zorgen te maken over gemorste vloeistoffen of vocht, omdat het laminaat beschermd is tegen schade en vervorming.

Hoomline Elite XL V4 Aquaprotec is eenvoudig te installeren!

Naast zijn prachtige uiterlijk en waterbestendigheid is het Hoomline Elite XL Aquaprotect laminaat ook ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het beschikt over het handige Uniclic kliksysteem, waardoor de installatie een fluitje van een cent is. Met dit eenvoudige en betrouwbare systeem kun je de vloer moeiteloos leggen, of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of niet. Dit laminaat is niet alleen esthetisch en gebruiksvriendelijk, maar ook duurzaam. Met een dikte van 8 mm biedt deze vloer uitstekende stabiliteit en bestendigheid tegen dagelijks gebruik. Het is bestand tegen krassen, vlekken en vervaging, waardoor het er jarenlang als nieuw uit blijft zien, zelfs in drukbezochte ruimtes.

Kies voor het Hoomline Elite XL Aquaprotect laminaat met 4-zijdige V-groef en het handige Uniclic kliksysteem, en transformeer elke ruimte in een stijlvolle en duurzame omgeving. Met zijn indrukwekkende afmetingen, hoogwaardige waterbestendigheid en eenvoudige installatie, is dit laminaat de perfecte keuze voor het verfraaien van jouw woning of kantoor.

Lees meer

Naast de scherpe laminaat prijs, krijgt u bij alle vloeren ook nog het snijverlies gratis! (Vanaf 35m²). Hierdoor bent u minimaal 5% goedkoper uit en scheelt de totaalprijs u al snel tientallen euro's!!! Klik op de knop 'Toon informatie' bij de vloer waar u een prijsopgave van wilt zien. Dan komt u in de offerte module terecht. Hier hoeft u alleen het aantal netto m²'s in te voeren en u ziet direct uw scherpe prijs! Wilt u een prijsopgave van ons, dan kunt u deze verzenden. Wij zullen dan binnen 24 uur uw offerte aanvraag behandelen en per email toesturen.