Floer Authentiek Naturel Geolied FLR-1712

Onze prijs: € 35,95

Productomschrijving

Floer Authentiek Naturel Geolied FLR-1712 laminaat is een extra grote laminaatplank van 24.3cm breed en 220cm lang. Deze vloer geeft hierdoor een zeer luxe en moderne uitstraling aan iedere woonruimte. De Floer FLR-1712 laminaatvloer is uitgevoerd met een v-groef rondom en is 9mm dik. Met een gebruikersklasse van 33 is de Authentiek FLR-1712 uit de Authentiek serie geschikt voor zwaar huishoudelijk -en commercieel gebruik, en dat voor een goede prijs.

Authentiek Naturel Geolied FLR-1712 van Floer kopen voor de beste prijs.

U kunt Floer Authentiek FLR-1712 laminaat kopen en zelf leggen maar u kunt de Floer Naturel Geolied uit de Authentiek collectie ook vakkundig door ons laten leggen!

Vul het netto te leggen m2's in en kies dan een ondervloer, afwerking en vink 'compleet gelegd' aan. Verstuur de offerte en u krijgt van ons binnen 24 uur een uitgewerkte offerte met de scherpste prijs per email toegestuurd.


Kenmerken

  • Strook
  • 4V groef
  • Lengte: 2200mm
  • Breedte: 243mm
  • Dikte: 9mm
  • Pakinhoud: 2.673m2
  • Kleur:

Bijzonderheden

  • 3
  • Garantie: 25 jaar

Overige kleuren binnen deze serie


Floer Authentiek Laminaat

De Authentiek XL Laminaat planken lijken op echt parket maar dan met de voordelen van laminaat! Deze vloeren zijn uitgevoerd met register embossing waarbij de zichtbare structuur exact het decor volgt. Ook hebben deze laminaat vloeren een dikte van 9 mm, resulterend in een massiever loopgeluid vergelijkbaar aan een echte parketvloer. De collectie is waterproof tot in de groef. De groeven hebben een speciale ‘watervast’ coating gekregen waardoor de laminaatvloer tot 4 uur waterbestendig is. De prachtige houtstructuren lopen gelijk aan het voelbare patroon op de plank. Hierdoor is dit laminaat XL vloer niet te onderscheiden van echt hout.

Floer Authentiek - zware kwaliteit - grote planken

Deze laminaat vloeren zijn dankzij de extra dikte en krasbestendige toplaag ook zeer geschikt voor commercieel gebruik (AC5). Als particulier ontvang je hierdoor maar liefst een levenslange garantie. Combineer een Authentiek Laminaat vloer altijd met de juiste ondervloer zodat de garantie geldig blijft. Met de handige en betrouwbare Fastclick verbinding leg je deze Floer gemakkelijk zelf. De Authentiek Laminaat vloeren worden geleverd in laminaat van 2,2 meter lang en minstens 24 cm breed. Deze XL afmeting wordt extra benadrukt door de vierzijdige V-groef.