Floer Walvisgraat Bultrug Bruin FLR-1613

Onze prijs: € 37,95

Productomschrijving

De Floer Walvisgraat Bultrug Bruin FLR-1613 is de perfecte toevoeging aan elk huis of commerciële ruimte. Deze hoogwaardige vloer wordt gemaakt in Duitsland en is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Met zijn strakke lichte kleur en 4-V groeven voegt Bultrug Bruin FLR-1613 zeker een vleugje elegantie toe aan elke kamer.

Deze vloer is niet alleen mooi om te zien, hij heeft ook een geweldige textuur die voelbaar is onder de voeten. Het is afgewerkt met een anti-kraslaag, waardoor het perfect is voor gebieden met veel verkeer. De Fastclick-technologie maakt installatie een fluitje van een cent, zodat u snel van uw nieuwe vloer kunt genieten.

De Walvisgraat Bultrug Bruin FLR-1613 is waterbestendig tot 4 uur, waardoor het ideaal is voor keukens, badkamers en andere vochtige gebieden. Bovendien is het geschikt voor gebruik met vloerverwarmingssystemen, met een warmteweerstand van 0,048m2K/W.

Het formaat van is 85,8 cm in lengte, 14,3 cm in breedte en 0,8 cm in dikte. Dit formaat is perfect voor verschillende ruimtes in huis of commerciële gebouwen. De lengte van de planken kan helpen om ruimtes langer te laten lijken en het leggen van de vloer kan sneller gaan vanwege de grotere planken. Bovendien maakt de dikte van de planken het stevig en duurzaam, zodat het bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage.

Deze vloer is gebouwd om lang mee te gaan, met een levenslange fabrieksgarantie. Het is ook gecertificeerd met FloorScore, De Blauwe Engel en Emissieklasse A+, waardoor het voldoet aan de hoogste milieustandaarden.

Met een gebruiksklasse van AC 4 is deze walvisgraat laminaat vloer perfect voor zowel intensief huishoudelijk gebruik als normaal commercieel gebruik. Dus als u een hoogwaardige, duurzame en stijlvolle vloer wilt, kies dan voor Floer Walvisgraat Bultrug Bruin FLR-1613.

Koop uw Floer Bultrug Bruin FLR-1613 walvisgraat laminaatvloer bij FredParket.nl en ontvang gratis snijverlies.

Geef bij de offerte aanvraag de netto oppervlakte door en wij sturen u onze prijsopgave toe incl. gratis snijverlies!

We maken graag een scherpe aanbieding voor levering materiaal maar kunnen u geen legservice aanbieden voor deze vloer!


Kenmerken

  • Strook
  • 4V groef
  • Lengte: 858mm
  • Breedte: 143mm
  • Dikte: 8mm
  • Pakinhoud: 1.595m2
  • Kleur:

Bijzonderheden

  • 3
  • Garantie: 35 jaar

Overige kleuren binnen deze serie


Floer walvisgraat laminaat

Deze extra grote visgraat laminaat collectie is namelijk breder en langer dan de standaard laminaat collectie met visgraat patroon. Vandaar dat hij ook het ‘XL’ label toegekend krijgt. De handige Fastclick verbinding laat jou deze extra grote visgraat laminaatvloer met gemak zelf leggen. De 4-zijdige V-groef doet nog een schepje bovenop het luxe grote formaat van deze XL visgraat vloeren, waardoor de omvang van de vloerdelen nog eens extra wordt benadrukt. De walvisgraat planken hebben een afmeting van 85,8 cm lang, 14,3 cm breed en 0,8 cm dik. De eiken walvisgraat planken hebben een voelbare houtstructuur in de toplaag van de matte vloerdelen.

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!