(10 producten)

Floer Landhuis laminaat

Landhuis laminaat van Floer bestaat uit topkwaliteit extra brede vloerdelen met natuurlijk voelbare eiken structuren en een luxe V-groef! De robuuste landhuis planken beschikken over authentieke hout designs die bovendien voelbaar zijn in de toplaag. De luxe V-groef geeft de vloer net dat beetje extra. Je legt deze extra brede plank eenvoudig met de betrouwbare Variclick verbinding. Breed en smal combineren? Ontdek het Floer Landhuis Variatie laminaat, met smalle en brede planken. De collectie is waterproof, ook in de groef. De groeven hebben een speciale watervaste coating gekregen waardoor de Floer tot 4 uur waterbestendig is.

Bovendien is het leggen van dit Landhuis laminaat wel heel eenvoudig met het gepatenteerde Variclick bevestigingssysteem.

Lees meer

Naast de scherpe internet prijs voor de Floer Landhuis laminaat serie, krijgt u bij alle vloeren het snijverlies gratis! (Vanaf 30m²). Hierdoor bent u minimaal 5% goedkoper uit en scheelt de totaalprijs u al snel tientallen euro's!!! Klik op de knop 'Toon informatie' bij de vloer waar u een prijsopgave van wilt zien. Dan komt u in de offerte module terecht. Hier hoeft u alleen het aantal netto m²'s in te voeren en u ziet direct een richtprijs! Wilt u een prijsopgave van ons, dan kunt u deze verzenden. Wij zullen dan binnen 24 uur uw offerte aanvraag behandelen en per email toesturen.