(6 producten)

Floer Authentiek Laminaat

De Authentiek XL Laminaat planken lijken op echt parket maar dan met de voordelen van laminaat! Deze vloeren zijn uitgevoerd met register embossing waarbij de zichtbare structuur exact het decor volgt. Ook hebben deze laminaat vloeren een dikte van 9 mm, resulterend in een massiever loopgeluid vergelijkbaar aan een echte parketvloer. De collectie is waterproof tot in de groef. De groeven hebben een speciale ‘watervast’ coating gekregen waardoor de laminaatvloer tot 4 uur waterbestendig is. De prachtige houtstructuren lopen gelijk aan het voelbare patroon op de plank. Hierdoor is dit laminaat XL vloer niet te onderscheiden van echt hout.

Floer Authentiek - zware kwaliteit - grote planken

Deze laminaat vloeren zijn dankzij de extra dikte en krasbestendige toplaag ook zeer geschikt voor commercieel gebruik (AC5). Als particulier ontvang je hierdoor maar liefst een levenslange garantie. Combineer een Authentiek Laminaat vloer altijd met de juiste ondervloer zodat de garantie geldig blijft. Met de handige en betrouwbare Fastclick verbinding leg je deze Floer gemakkelijk zelf. De Authentiek Laminaat vloeren worden geleverd in laminaat van 2,2 meter lang en minstens 24 cm breed. Deze XL afmeting wordt extra benadrukt door de vierzijdige V-groef.

Lees meer

Naast de scherpe internet prijs voor de Authentiek XL laminaat serie, krijgt u bij alle vloeren het snijverlies gratis! (Vanaf 35m²). Hierdoor bent u minimaal 5% goedkoper uit en scheelt de totaalprijs u al snel tientallen euro's!!! Klik op de knop 'Toon informatie' bij de vloer waar u een prijsopgave van wilt zien. Dan komt u in de offerte module terecht. Hier hoeft u alleen het aantal netto m²'s in te voeren en u ziet direct een richtprijs! Wilt u een prijsopgave van ons, dan kunt u deze verzenden. Wij zullen dan binnen 24 uur uw offerte aanvraag behandelen en per email toesturen.