Hoomline Elite Classic V4 Aquaprotect Valerie 60969

Adviesprijs: 30,95

Onze prijs: € 27,85

Productomschrijving

Maak kennis met de Hoomline Elite Classic V4 Aquaprotect Valerie 60969 Laminaatvloer!

Met oog voor detail is deze laminaatvloer vervaardigd en laat hij de tijdloze schoonheid zien van de Valerie 60969 kleur. Het heeft een prachtige uitstraling waardoor het een elegante en toch gezellige sfeer creëert in elke kamer van je huis of kantoor.

De Hoomline Elite Classic V4 Aquaprotect Valerie 60969 Laminaatvloer heeft een afmeting van 1261x192 mm en een dikte van 8 mm. Deze afmetingen zorgen voor een perfecte balans tussen installatiegemak en duurzaamheid. Deze vloer is voorzien van een pressed bevel. Het decor loopt door in de vellingkant, waardoor schade aan de vloer (bijna) niet meer voorkomt. Bovendien is deze vloer uitgerust met Aquaprotect-technologie (waterbestendig).

Hoomline Elite Classic V4 Aquaprotect Valerie 60969 is eenvoudig te leggen

De installatie is een fluitje van een cent dankzij het gebruiksvriendelijke kliksysteem. De planken klikken moeiteloos in elkaar, wat zorgt voor een stevige en naadloze pasvorm. Geen gedoe met plakkerige lijmen of kleefstoffen! Bovendien is deze Laminaatvloer eenvoudig te onderhouden en schoon te maken, waardoor je meer tijd kunt besteden aan genieten van je vloer en minder tijd aan onderhoud.

Bestel vandaag nog jouw Valerie 60969 laminaat.


Kenmerken

  • Strook
  • 4V groef
  • Lengte: 1261mm
  • Breedte: 192mm
  • Dikte: 8mm
  • Pakinhoud: 2.18m2
  • Kleur: Lichtbruin-Beige

Bijzonderheden

  • 5
  • Garantie: 25 jaar

Overige kleuren binnen deze serie


Hoomline Elite Classic V4 Aquaprotect

Ontdek de schoonheid en duurzaamheid van Hoomline Elite Classic V4 Laminaat met 4-zijdige V-groef en Aquaprotect: Een tijdloze vloeroplossing voor elke ruimte!

Met het Hoomline Elite Classic V4 Laminaat met 4-zijdige V-groef en Aquaprotect breng je stijl en functionaliteit samen in één prachtige vloer. Met afmetingen van 1261x192x8mm biedt dit laminaat een ruimtelijk effect en een verfijnde uitstraling aan elke kamer.

De 4-zijdige V-groef voegt een subtiel accent toe aan de vloer, waardoor het lijkt alsof de planken individueel zijn gelegd. Dit creëert een authentieke en natuurlijke uitstraling die vergelijkbaar is met een echt houten vloer.

Maar er is meer! Het Hoomline Elite Classic V4 Laminaat is ook uitgerust met Aquaprotect-technologie, waardoor het waterbestendig is. Dankzij de Aquaprotect-laag wordt het laminaat beschermd tegen vocht en gemorste vloeistoffen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over schade of vervorming van de vloer.

Naast zijn esthetische en waterbestendige eigenschappen, is het laminaat ook ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Met een dikte van 8 mm biedt deze vloer een uitstekende stabiliteit en weerstand tegen dagelijks gebruik. Het laminaat is bestand tegen krassen, vlekken en vervaging, waardoor het er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Hoomline Elite Classic V4 Aquaprotect is eenvoudig zelf te leggen.

De installatie van is eenvoudig dankzij het handige Uniclic kliksysteem. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of een beginner, je kunt dit laminaat gemakkelijk zelf leggen. Bovendien is het geschikt voor vloerverwarming, waardoor je kunt genieten van een warme en comfortabele vloer, zelfs tijdens koude winterdagen.