Hoomline Elite XL V4 Aquaprotect Amstel 6083

Adviesprijs: 32,95

Onze prijs: € 29,65

Productomschrijving

Maak kennis met de Hoomline Elite XL V4 Aquaprotect Amstel 6083 Laminaatvloer!

Met oog voor detail is deze laminaatvloer vervaardigd en laat hij de tijdloze schoonheid zien van de Amstel 6083 kleur. Het heeft een prachtige uitstraling waardoor het een elegante en toch gezellige sfeer creëert in elke kamer van je huis of kantoor.

De Hoomline Elite XL V4 Aquaprotect Amstel 6083 Laminaatvloer heeft een afmeting van 1261x244 mm en een dikte van 8 mm. Deze afmetingen zorgen voor een perfecte balans tussen installatiegemak en duurzaamheid. Deze vloer is voorzien van een pressed bevel. Het decor loopt door in de vellingkant, waardoor schade aan de vloer (bijna) niet meer voorkomt. Bovendien is deze vloer uitgerust met Aquaprotect-technologie (waterbestendig).

Hoomline Elite XL V4 Aquaprotect Amstel 6083 is eenvoudig te leggen

De installatie is een fluitje van een cent dankzij het gebruiksvriendelijke kliksysteem. De planken klikken moeiteloos in elkaar, wat zorgt voor een stevige en naadloze pasvorm. Geen gedoe met plakkerige lijmen of kleefstoffen! Bovendien is de Hoomline Elite XL V4 Aquaprotect Amstel 6083 Laminaatvloer eenvoudig te onderhouden en schoon te maken, waardoor je meer tijd kunt besteden aan genieten van je vloer en minder tijd aan onderhoud.

Bestel vandaag nog jouw Hoomline Elite XL V4 Aquaprotect Amstel 6083 en jouw ruimte om te toveren tot een prachtige showcase van elegantie en duurzaamheid.


Kenmerken

  • Strook
  • 4V groef
  • Lengte: 1261mm
  • Breedte: 244mm
  • Dikte: 8mm
  • Pakinhoud: 2.46m2
  • Kleur: Lichtbruin-Beige

Bijzonderheden

  • 5
  • Garantie: 25 jaar

Overige kleuren binnen deze serie


Hoomline Elite XL V4 Aquaprotect

Maak kennis met de Hoomline Elite XL V4 Aquaprotect: Een vloer van uitzonderlijke kwaliteit en stijl die elke ruimte transformeert!

Het Hoomline Elite XL V4 Aquaprotect laminaat met afmetingen van 1261x224x8mm en 4-zijdige V-groef biedt een indrukwekkende vloerervaring. Met zijn extra brede planken voegt dit laminaat een gevoel van ruimte en elegantie toe aan elke kamer.

De 4-zijdige V-groef van het Hoomline Elite XL V4 Aquaprotect laminaat voegt een vleugje raffinement toe aan het ontwerp, waardoor de indruk wordt gewekt dat elke plank individueel gelegd is. Dit creëert een authentieke uitstraling vergelijkbaar met een echte houten vloer.

Het Elite XL V4 Aquaprotect laminaat is voorzien van het innovatieve Aquaprotect-systeem, waardoor het waterbestendig is. Met de Aquaprotect-technologie hoef je je geen zorgen te maken over gemorste vloeistoffen of vocht, omdat het laminaat beschermd is tegen schade en vervorming.

Hoomline Elite XL V4 Aquaprotec is eenvoudig te installeren!

Naast zijn prachtige uiterlijk en waterbestendigheid is het Hoomline Elite XL Aquaprotect laminaat ook ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het beschikt over het handige Uniclic kliksysteem, waardoor de installatie een fluitje van een cent is. Met dit eenvoudige en betrouwbare systeem kun je de vloer moeiteloos leggen, of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of niet. Dit laminaat is niet alleen esthetisch en gebruiksvriendelijk, maar ook duurzaam. Met een dikte van 8 mm biedt deze vloer uitstekende stabiliteit en bestendigheid tegen dagelijks gebruik. Het is bestand tegen krassen, vlekken en vervaging, waardoor het er jarenlang als nieuw uit blijft zien, zelfs in drukbezochte ruimtes.

Kies voor het Hoomline Elite XL Aquaprotect laminaat met 4-zijdige V-groef en het handige Uniclic kliksysteem, en transformeer elke ruimte in een stijlvolle en duurzame omgeving. Met zijn indrukwekkende afmetingen, hoogwaardige waterbestendigheid en eenvoudige installatie, is dit laminaat de perfecte keuze voor het verfraaien van jouw woning of kantoor.