Hoomline Royal V2 Lazio 167551

Adviesprijs: 24,50

Onze prijs: € 22,05

Productomschrijving

Maak kennis met de Hoomline Royal V2 Lazio 167551 Laminaatvloer!

Met oog voor detail is deze laminaatvloer vervaardigd en laat hij de tijdloze schoonheid zien van de Lazio 167551 kleur. Het heeft een prachtige uitstraling waardoor het een elegante en toch gezellige sfeer creëert in elke kamer van je huis of kantoor.

De Hoomline Royal V2 Lazio 167551 Laminaatvloer heeft een afmeting van 1261x192 mm en een dikte van 8 mm. Deze afmetingen zorgen voor een perfecte balans tussen installatiegemak en duurzaamheid. Deze vloer is voorzien van een 2 zijdige v-groef.

Hoomline Royal V2 Lazio 167551 is eenvoudig te leggen

De installatie is een fluitje van een cent dankzij het gebruiksvriendelijke kliksysteem. De planken klikken moeiteloos in elkaar, wat zorgt voor een stevige en naadloze pasvorm. Geen gedoe met plakkerige lijmen of kleefstoffen! Bovendien is de Hoomline Royal V2 Lazio 167551 Laminaatvloer eenvoudig te onderhouden en schoon te maken, waardoor je meer tijd kunt besteden aan genieten van je vloer en minder tijd aan onderhoud.

Bestel vandaag nog jouw Hoomline Royal V2 Lazio 167551 en jouw ruimte om te toveren tot een prachtige showcase van elegantie en duurzaamheid.


Kenmerken

  • Strook
  • 2V groef
  • Lengte: 1261mm
  • Breedte: 192mm
  • Dikte: 8mm
  • Pakinhoud: 2.18m2
  • Kleur: Lichtbruin-Beige

Bijzonderheden

  • 5
  • Garantie: 25 jaar

Overige kleuren binnen deze serie


Hoomline Royal V2

Maak kennis met het Hoomline Royal V2 Laminaat met 2-zijdige V-groef: Stijlvol en Duurzaam voor elke Ruimte!

Het Hoomline Royal V2 Laminaat met 2-zijdige V-groef is de perfecte keuze om jouw ruimte een stijlvolle en duurzame uitstraling te geven. Met zijn afmetingen van 1261x192x8mm, biedt dit laminaatvloersysteem een ruimtelijk en verfijnd effect in elke kamer.

Het opvallende kenmerk van het Hoomline Royal V2 Laminaat is de 2-zijdige V-groef, die een subtiel en elegant accent toevoegt aan de vloer. Deze V-groef zorgt voor een realistische uitstraling, vergelijkbaar met echt houten vloeren.

Naast zijn prachtige uiterlijk, is het Hoomline Royal V2 Laminaat ook ontworpen om lang mee te gaan. Met een stevige dikte van 8 mm biedt deze vloer een uitstekende stabiliteit en duurzaamheid, zodat hij bestand is tegen dagelijks gebruik en slijtage. Krassen, vlekken en vervaging zijn geen probleem, waardoor de vloer er altijd als nieuw uitziet.

Dankzij het handige Uniclic kliksysteem is de installatie van het Hoomline Royal V2 Laminaat eenvoudig en snel. Zelfs als je geen ervaren doe-het-zelver bent, kun je met gemak jouw ruimte transformeren. Bovendien is dit laminaat geschikt voor vloerverwarming, waardoor je comfort en warmte kunt toevoegen aan elke kamer.

Het Hoomline Royal V2 Laminaat is niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook onderhoudsvriendelijk. Het laminaat is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor je meer tijd kunt besteden aan genieten van je prachtige vloer en minder tijd aan het schoonmaken ervan.

Kies voor het Hoomline Royal V2 Laminaat met 2-zijdige V-groef en transformeer jouw ruimte in een oase van stijl en duurzaamheid. Met zijn realistische uitstraling en gebruiksgemak is dit laminaat de ideale keuze voor elke moderne leefomgeving.