QuickStep Majestic Woestijn Eik Geborsteld Donker Bruin MJ3553

Adviesprijs: 43,95

Onze prijs: € 39,55

Productomschrijving

QuickStep Majestic MJ3553 Woestijn Eik Geborsteld Donker Bruin is een extra lange laminaat plank van 2,05mtr en 24cm breed. De nerven van QuickStep Majestic Woestijn Eik Geborsteld Donker Bruin MJ3553 zijn niet alleen voor het oog zichtbaar maar zijn ook nog eens voelbaar! De structuur in de toplaag loopt namelijk 100% synchroon met de houttekening. De 4-zijde v-groeven zijn hydroseal zodat deze vloer ook nog eens waterbestendig is. De QuickStep Majestic is niet te onderscheiden van een echte houten vloer en zeer krasbestendig!

Er zijn voor de QuickStep Majestic Woestijn Eik Geborsteld Donker Bruin MJ3553 plinten leverbaar die exact matchen met vloer.

Majestic Woestijn Eik Geborsteld Donker Bruin laminaat MJ3553 kopen voor de beste prijs

U kunt QuickStep Majestic Woestijn Eik Geborsteld Donker Bruin MJ3553 kopen en zelf leggen maar u kunt de Majestic laminaat ook vakkundig door ons laten leggen!

Vul het netto te leggen m2's in en kies dan een ondervloer, afwerking en vink 'compleet gelegd' aan. Verstuur de offerte en u krijgt van ons binnen 24 uur een uitgewerkte offerte met de scherpste prijs per email toegestuurd.


Kenmerken

  • Strook
  • 4V groef
  • Lengte: 2050mm
  • Breedte: 240mm
  • Dikte: 9.5mm
  • Pakinhoud: 2.952m2
  • Kleur: Donker-Bruin

Bijzonderheden

  • 3
  • Garantie: 25 jaar

Overige kleuren binnen deze serie


QuickStep Majestic laminaat

De nieuwe laminaat serie QuickStep Majestic onderscheidt zich door de lengte van maar liefst 2,05 meter! De QuickStep Majestic lijn met extra lange planken zal verkrijgbaar zijn in tien aansprekende kleuren, van vintage en verouderd tot rustiek en glad. QuickStep Majestic maakt gebruik van dezelfde technologie als Quick-Step Impressive. Dankzij de bijpassende texturen en de manier waarop de groef feilloos aansluit op het karakter van de vloer, bieden deze planken in de QuickStep Majestic serie volgens de Vlaamse fabrikant een hoge mate van authenticiteit. QuickStep Majestic is bovendien duurzaam, prima bestand tegen water en krassen en voorzien van het Uniclic-systeem.

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!