QuickStep Impressive Ultra Zachte Eik Licht IMU1854

Adviesprijs: 48,95

Onze prijs: € 44,05

Productomschrijving

QuickStep Impressive Ultra IMU1854 Zachte Eik Licht is een extra dikke supermatte laminaatplank van 12mm dik die heel krasvast is en ook nog eens waterbestendig! QuickStep Impressive Ultra is het nog sterkere broertje van de QuickStep Impressive en is ook voorzien van een meegeperste 4-zijdige v-groef. De QuickStep Impressive Ultra is eenvoudig zelf te leggen.

QuickStep Impressive Ultra Zachte Eik Licht IMU1854 prijs

U kunt QuickStep Impressive Ultra Zachte Eik Licht IMU1854 laminaat kopen en zelf leggen maar u kunt de Impressive Ultra Zachte Eik Licht IMU1854 laminaat ook vakkundig door ons laten leggen!

Vul het netto te leggen m2's in en kies dan een ondervloer, afwerking en verstuur de offerte. U krijgt dan binnen 24 uur onze scherpste prijs per email toegestuurd. Wilt u de vloer door ons laten leggen vink dan 'compleet gelegd' aan.


Kenmerken

  • Strook
  • 4V groef
  • Lengte: 1380mm
  • Breedte: 190mm
  • Dikte: 12mm
  • Pakinhoud: 1.311m2
  • Kleur: Grijs-Beige

Bijzonderheden

  • 3
  • Garantie: 20 jaar

Overige kleuren binnen deze serie


Quickstep Impressive Ultra laminaat

Quickstep Impressive Ultra laminaat is een nieuwe serie van QuickStep en is maar liefst 12mm dik. De QuickStep Impressive Ultra is een mooie en realistische laminaatvloer dankzij de fantastische decoren met een zeer matte uitstraling. QuicStep Impressive Ultra is een collectie laminaatvloeren met een buitengewoon natuurlijke aanblik en gevoel. De authentieke houtnerven van de planken worden bijvoorbeeld perfect weerspiegeld in de voegen van de vloer. Door de Hydroseal laag is de vloer uitstekend bestand tegen water en is het Quickstep Impressive Ultra laminaat absoluut uniek te noemen. Quickstep Impressive Ultra heeft net als alle Quickstep laminaatvloeren het gepatenteerde Uniclic kliksysteem. Gegarandeerd een snelle plaatsing door het gebruiksvriendelijke kliksysteem. Nieuw van Quickstep is de Scratch Guard technologie dat de toplaag van Quickstep Impressive Ultra laminaat tien keer krasbestendiger maakt dan laminaat zonder deze toplaag.

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!