Liberty Xpressions 8mm Copenhagen 44464

Onze prijs: € 23,95

Productomschrijving

De Liberty Xpressions 8mm Copenhagen is een zeer fraaie laminaat vloer die er uit ziet als een mat geoliede parketvloer. Maar dan met de voordelen van laminaat! De 4-zijdige v-groef maakt dit laminaat helemaal af! De Liberty Xpressions 8mm Copenhagen 44464 is voorzien van een All-over structuur, 4 zijdige v-groef en een extra matte toplaag! De planken zijn 126,8cm lang en 19,4cm breed en 8mm dik.

Liberty Xpressions 8mm Copenhagen 44464 prijs

U kunt Liberty Xpressions 8mm Copenhagen kopen en zelf leggen maar u kunt de Xpressions 8mm Copenhagen laminaat ook vakkundig door ons laten leggen!

Vul het netto te leggen m2's in en kies dan een ondervloer, afwerking en vink 'compleet gelegd' aan. Verstuur de offerte en u krijgt van ons binnen 24 uur een uitgewerkte offerte met de scherpste prijs per email toegestuurd.


Kenmerken

  • Strook
  • 4V groef
  • Lengte: 1286mm
  • Breedte: 194mm
  • Dikte: 8mm
  • Pakinhoud: 2.245m2
  • Kleur: Lichtbruin-Beige

Bijzonderheden

  • 5
  • Garantie: 20 jaar

Overige kleuren binnen deze serie


Liberty Xpressions 8mm

Ontdek de prachtige collectie Liberty Xpressions 8mm laminaat, de ideale keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en duurzame vloer. Met een breedte van 194mm, een lengte van 1286mm en een dikte van 8mm, biedt deze collectie de perfecte afmetingen voor elke kamer in huis.

De 4-zijdige V-groef en de register embossing geven deze vloer een natuurlijke uitstraling die niet van echt hout te onderscheiden is. De Liberty Xpressions laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je gemakkelijk de perfecte vloer kunt vinden die past bij jouw persoonlijke smaak en interieur.

Hoewel deze vloer niet is uitgerust met de Aquaprotect-technologie, biedt Liberty Xpressions 8mm laminaat nog steeds een hoge mate van duurzaamheid en kwaliteit. Onderhoud van deze vloer is eenvoudig en gemakkelijk te doen met een stofzuiger en een vochtige dweil.

Met Liberty Xpressions 8mm laminaatvloer, ben je verzekerd van een hoogwaardige vloer die lang meegaat. Dankzij de uitstekende kwaliteit van deze vloer, kun je erop vertrouwen dat deze bestand is tegen slijtage en dagelijks gebruik.

Kies voor Liberty Xpressions 8mm laminaat en creëer een stijlvol en comfortabel thuis waar je nog jaren van kunt genieten.