(4 producten)

Liberty Xpressions 8mm

Ontdek de prachtige collectie Liberty Xpressions 8mm laminaat, de ideale keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle en duurzame vloer. Met een breedte van 194mm, een lengte van 1286mm en een dikte van 8mm, biedt deze collectie de perfecte afmetingen voor elke kamer in huis.

De 4-zijdige V-groef en de register embossing geven deze vloer een natuurlijke uitstraling die niet van echt hout te onderscheiden is. De Liberty Xpressions laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je gemakkelijk de perfecte vloer kunt vinden die past bij jouw persoonlijke smaak en interieur.

Hoewel deze vloer niet is uitgerust met de Aquaprotect-technologie, biedt Liberty Xpressions 8mm laminaat nog steeds een hoge mate van duurzaamheid en kwaliteit. Onderhoud van deze vloer is eenvoudig en gemakkelijk te doen met een stofzuiger en een vochtige dweil.

Met Liberty Xpressions 8mm laminaatvloer, ben je verzekerd van een hoogwaardige vloer die lang meegaat. Dankzij de uitstekende kwaliteit van deze vloer, kun je erop vertrouwen dat deze bestand is tegen slijtage en dagelijks gebruik.

Kies voor Liberty Xpressions 8mm laminaat en creƫer een stijlvol en comfortabel thuis waar je nog jaren van kunt genieten.

Lees meer