(14 producten)

QuickStep Largo laminaat

De QuickStep Largo serie is een prachtige collectie laminaatvloeren die stijl en duurzaamheid combineert. Met een uitgebreid assortiment aan elegante ontwerpen en hoogwaardige afwerkingen, is deze serie de ideale keuze voor wie op zoek is naar een vloer die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is.

QuickStep Largo, extra lange planken van 2mtr

Wat de QuickStep Largo echt onderscheidt, is de indrukwekkende afmeting van de planken. Met een lengte van maar liefst 2 meter creëren deze extra lange planken een ruimtelijk effect en voegen ze een gevoel van grandeur toe aan elke kamer. de QuickStep Largo is een fantastische keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer met een indrukwekkende uitstraling en duurzaamheid. Met zijn extra lange planken, realistische houtstructuur en ruime keuze aan kleuren en stijlen, zal deze serie zeker een verfijnde en tijdloze uitstraling geven aan elk interieur.

Lees meer

Naast de scherpe internet prijs, krijgt u bij alle vloeren het snijverlies gratis! (Vanaf 35m²). Hierdoor bent u minimaal 5% goedkoper uit en scheelt de totaalprijs u al snel tientallen euro's!!! Klik op de knop 'Toon informatie' bij de vloer waar u een prijsopgave van wilt zien. Dan komt u in de offerte module terecht. Hier hoeft u alleen het aantal netto aantal m² in te voeren en u ziet direct uw scherpe prijs! Wilt u een prijsopgave van ons, dan kunt u deze verzenden. Wij zullen dan binnen 24 uur uw offerte aanvraag behandelen en per email toesturen.

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!