Liberty Xpressions Aqua 8mm Oslo 55652

Onze prijs: € 27,95

Productomschrijving

Ontdek de prachtige Liberty Xpressions Aqua 8mm Oslo 55652 laminaatvloer, speciaal ontworpen voor de moderne huizen van vandaag. Met zijn elegante afwerking voegt deze vloer een vleugje klasse en verfijning toe aan elke ruimte.

Gemaakt van hoogwaardige materialen en met een dikte van 8 mm, biedt deze laminaatvloer duurzaamheid en langdurige prestaties. De vloer is ook voorzien van het innovatieve Aqua-technologie, wat betekent dat hij bestand is tegen water en vocht. Hierdoor is deze vloer de ideale keuze voor ruimtes zoals de keuken of badkamer.

Liberty Xpressions Aqua 8mm Oslo 55652 is eenvoudig zelf te leggen

Met het handige kliksysteem is deze vloer eenvoudig te installeren en bespaar je tijd en geld op de installatiekosten. Bovendien is deze vloer gemakkelijk te onderhouden, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is.

Dus als je op zoek bent naar een stijlvolle, duurzame en gemakkelijk te onderhouden vloer, dan is de Liberty Xpressions Aqua 8mm Oslo laminaatvloer de perfecte keuze voor jou. Bestel hem vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie!


Kenmerken

  • Strook
  • 4V groef
  • Lengte: 1286mm
  • Breedte: 194mm
  • Dikte: 8mm
  • Pakinhoud: 2.22m2
  • Kleur:

Bijzonderheden

  • 5
  • Garantie: 20 jaar

Overige kleuren binnen deze serie


Liberty Xpressions Aqua 8mm

Ontdek de collectie Liberty Xpressions Aquaprotect laminaat, een hoogwaardige vloeroplossing voor een stijlvolle en duurzame uitstraling in huis. Met een dikte van 8mm, een breedte van 192mm en een lengte van 1285mm biedt deze collectie de perfecte afmetingen voor elke kamer in huis.

Het 4-zijdige V-groef ontwerp geeft de vloer een extra dimensie en creëert een verfijnde uitstraling. De register embossing van deze vloer biedt een realistische houten textuur, waardoor deze vloer niet van echt hout is te onderscheiden.

Waterbestendig laminaat

De Aquaprotect-technologie zorgt ervoor dat deze vloer bestand is tegen water en vocht. Dit maakt het een ideale vloer voor huishoudens met kinderen en huisdieren. Schoonmaken en onderhoud van de Liberty Xpressions Aqua laminaatvloer is een fluitje van een cent.

Met een breed scala aan kleuropties is er altijd wel een Liberty Xpressions Aqua laminaatvloer die bij je smaak past.

Kies voor Liberty Xpressions Aqua laminaat en geniet van een stijlvolle en duurzame vloer voor vele jaren.