QuickStep Largo Long Island Eik Licht LPU1660

Adviesprijs: 39,95

Onze prijs: € 35,95

Productomschrijving

De QuickStep Largo LPU1660 Long Island Eik Licht is een laminaatvloer met planken van 2,05mtr lang en 20,5cm breed voorzien van een 4-zijdige v-groef.

De QuickStep Largo heeft heel veel verschillende prints, tot wel 60 verschillende planken. Door deze variatie is deze vloer nagenoeg niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Bovendien zijn QuickStep vloeren voorzien van een Scratch Guard toplaag zodat deze tot wel 10 keer krasbestendiger is in vergelijking met laminaatvloeren van andere merken. Er zijn voor de QuickStep Largo Long Island Eik Licht plinten leverbaar die exact matchen met vloer.

Largo Long Island Eik Licht laminaat LPU1660 kopen voor de beste prijs

U kunt QuickStep Largo Long Island Eik Licht kopen en zelf leggen maar u kunt de Largo Long Island Eik Licht laminaat ook vakkundig door ons laten leggen!

Vul het netto te leggen m2's in en kies dan een ondervloer, afwerking en vink 'compleet gelegd' aan. Verstuur de offerte en u krijgt van ons binnen 24 uur een uitgewerkte offerte met de scherpste prijs per email toegestuurd.


Kenmerken

  • Strook
  • 4V groef
  • Lengte: 2050mm
  • Breedte: 205mm
  • Dikte: 9.5mm
  • Pakinhoud: 2.522m2
  • Kleur: Grijs-Beige

Bijzonderheden

  • 5
  • Garantie: 25 jaar

Overige kleuren binnen deze serie


QuickStep Largo laminaat

De QuickStep Largo serie is een prachtige collectie laminaatvloeren die stijl en duurzaamheid combineert. Met een uitgebreid assortiment aan elegante ontwerpen en hoogwaardige afwerkingen, is deze serie de ideale keuze voor wie op zoek is naar een vloer die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is.

QuickStep Largo, extra lange planken van 2mtr

Wat de QuickStep Largo echt onderscheidt, is de indrukwekkende afmeting van de planken. Met een lengte van maar liefst 2 meter creëren deze extra lange planken een ruimtelijk effect en voegen ze een gevoel van grandeur toe aan elke kamer. de QuickStep Largo is een fantastische keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige laminaatvloer met een indrukwekkende uitstraling en duurzaamheid. Met zijn extra lange planken, realistische houtstructuur en ruime keuze aan kleuren en stijlen, zal deze serie zeker een verfijnde en tijdloze uitstraling geven aan elk interieur.

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!