(4 producten)

Ambiant Viga Cavalley visgraat laminaat

Ambiant Viga Cavalley Visgraat laminaat

Ambiant Viga Cavalley visgraat laminaat is nieuw in het assortiment.
Met een visgraatvloer is ongeveer 15% snijverlies nodig. U hoeft in de offerte aanvraag alleen de netto m²'s in te voeren. Boven de 30m² krijgt u het snijverlies (15%) van ons er gratis bijgeleverd.

Ambiant visgraat laminaat kopen

U kunt Ambiant laminaat Viga Cavalley visgraat kopen en zelf leggen.
We hebben geen legservice voor visgraat laminaatvloeren. Vul de offerte aanvraag in voor het leveren van de benodigde materialen en we sturen u onze scherpste prijs per email toe!

Ambiant Viga Cavalley visgraat ondervloer

Let op! Voor de Viga Cavalley visgraat heeft u de juiste ondervloer nodig. Voor een betonnen ondergrond adviseren wij de Gold-Pack en voor een houten ondergrond de Brown-Pack ondervloer.

Lees meer

Naast de scherpe internet prijs voor Ambiant Viga Cavalley laminaat, krijgt u bij alle vloeren het snijverlies gratis! (Vanaf 30m²). Hierdoor bent u minimaal 15% goedkoper uit en scheelt de totaalprijs u al snel tientallen euro's!!! Klik op de knop 'Toon informatie' bij de vloer waar u een prijsopgave van wilt zien. Dan komt u in de offerte module terecht. Hier hoeft u alleen het aantal netto m²'s in te voeren en u ziet direct uw scherpe prijs! Wilt u een prijsopgave van ons, dan kunt u deze verzenden. Wij zullen dan binnen 24 uur uw offerte aanvraag behandelen en per email toesturen.

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!