Ambiant Viga Cavalley visgraat Midden Eiken 5026.0323.19

Onze prijs: € 28,95

Productomschrijving

Ontdek de tijdloze schoonheid van de Ambiant Viga Cavalley visgraat laminaatvloer in de kleur Midden Eiken. Deze prachtige visgraatvloer voegt direct een vleugje elegantie en charme toe aan je interieur.

Met zijn authentieke visgraatpatroon creëert deze vloer een klassieke en luxe uitstraling in elke kamer. De warme Midden Eiken kleur geeft een natuurlijk en rustgevend gevoel, waardoor je een sfeervolle ambiance kunt creëren. Deze visgraat stroken hebben een afmeting van 66x13.2cm en zijn 8mm dik.

De Ambiant Viga Cavalley visgraat Midden Eiken 5026.0323.19 laminaatvloer is niet alleen mooi, maar ook duurzaam en praktisch. Dankzij het hoogwaardige laminaatmateriaal is de vloer bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor hij geschikt is voor intensief gebruik in drukke ruimtes zoals de woonkamer, hal of keuken.

Bovendien is deze visgraatvloer gemakkelijk te onderhouden. Met een regelmatige reiniging behoudt de vloer zijn prachtige uitstraling en blijft hij jarenlang als nieuw.

De Ambiant Viga Cavalley visgraat laminaatvloer is eenvoudig te installeren dankzij het handige kliksysteem. Hierdoor kun je snel genieten van je nieuwe vloer, zonder gedoe of professionele hulp.

Kies voor de tijdloze elegantie en duurzaamheid van de Ambiant Viga Cavalley visgraat laminaatvloer in Midden Eiken en transformeer je ruimte in een stijlvolle en gezellige omgeving. Bestel nu bij Fred Parket en geniet van een prachtige vloer die de tand des tijds zal doorstaan.

Ambiant Viga Cavalley visgraat Midden Eiken kopen

Let op! Alleen de ondervloeren Gold-Pack en Brown-Pack zijn geschikt voor de Viga Cavalley visgraat laminaat!

We maken graag een scherpe aanbieding voor levering materiaal maar kunnen u geen legservice aanbieden voor deze vloer!


Kenmerken

  • Strook
  • 4V groef
  • Lengte: 665mm
  • Breedte: 133mm
  • Dikte: 8mm
  • Pakinhoud: 1.238m2
  • Kleur: Lichtbruin-Beige

Bijzonderheden

  • 5
  • Garantie: 25 jaar

Overige kleuren binnen deze serie


Ambiant Viga Cavalley visgraat laminaat

Ambiant Viga Cavalley Visgraat laminaat

Ambiant Viga Cavalley visgraat laminaat is nieuw in het assortiment.
Met een visgraatvloer is ongeveer 15% snijverlies nodig. U hoeft in de offerte aanvraag alleen de netto m²'s in te voeren. Boven de 30m² krijgt u het snijverlies (15%) van ons er gratis bijgeleverd.

Ambiant visgraat laminaat kopen

U kunt Ambiant laminaat Viga Cavalley visgraat kopen en zelf leggen.
We hebben geen legservice voor visgraat laminaatvloeren. Vul de offerte aanvraag in voor het leveren van de benodigde materialen en we sturen u onze scherpste prijs per email toe!

Ambiant Viga Cavalley visgraat ondervloer

Let op! Voor de Viga Cavalley visgraat heeft u de juiste ondervloer nodig. Voor een betonnen ondergrond adviseren wij de Gold-Pack en voor een houten ondergrond de Brown-Pack ondervloer.