Hoomline Royal V2 Aquaprotect Sardegna 4942

Adviesprijs: 25,95

Onze prijs: € 23,35

Productomschrijving

Maak kennis met de Hoomline Royal V2 Aquaprotect Sardegna 4942 Laminaatvloer!

Met oog voor detail is deze laminaatvloer vervaardigd en laat hij de tijdloze schoonheid zien van de Sardegna 4942 kleur. Het heeft een prachtige uitstraling waardoor het een elegante en toch gezellige sfeer creëert in elke kamer van je huis of kantoor.

De Hoomline Royal V2 Aquaprotect Sardegna 4942 Laminaatvloer heeft een afmeting van 1261x244 mm en een dikte van 8 mm. Deze afmetingen zorgen voor een perfecte balans tussen installatiegemak en duurzaamheid. Deze vloer is voorzien van een 2 zijdige v-groef met Aquaprotect.

Hoomline Royal V2 Aquaprotect Sardegna 4942 is eenvoudig te leggen

De installatie is een fluitje van een cent dankzij het gebruiksvriendelijke kliksysteem. De planken klikken moeiteloos in elkaar, wat zorgt voor een stevige en naadloze pasvorm. Geen gedoe met plakkerige lijmen of kleefstoffen! Bovendien is de Hoomline Royal V2 Aquaprotect Sardegna 4942 Laminaatvloer eenvoudig te onderhouden en schoon te maken, waardoor je meer tijd kunt besteden aan genieten van je vloer en minder tijd aan onderhoud.

Bestel vandaag nog jouw Hoomline Royal V2 Aquaprotect Sardegna 4942 en jouw ruimte om te toveren tot een prachtige showcase van elegantie en duurzaamheid.


Kenmerken

  • Strook
  • 2V groef
  • Lengte: 1261mm
  • Breedte: 244mm
  • Dikte: 8mm
  • Pakinhoud: 2.46m2
  • Kleur: Lichtbruin-Beige

Bijzonderheden

  • 5
  • Garantie: 25 jaar

Overige kleuren binnen deze serie


Hoomline Royal V2 Aquaprotect

Maak kennis met het Hoomline Royal V2 Aquaprotect Laminaat: Ontketen Elegantie en Duurzaamheid in jouw Ruimte!

Upgrade jouw leefruimte met het Hoomline Royal V2 Aquaprotect Laminaat. Met oog voor detail vervaardigd, combineert deze opmerkelijke vloeroplossing tijdloze elegantie met uitzonderlijke duurzaamheid, zodat je kunt genieten van een vloer die de tand des tijds doorstaat.

Met afmetingen van 1261x192x8mm biedt het Hoomline Royal V2 Aquaprotect Laminaat een royale omvang die moeiteloos elke kamer verfraait. Of je nu jouw woonkamer, slaapkamer of zelfs kantoor opknapt, dit laminaat creëert een uitnodigende sfeer die verfijning uitstraalt.

Een opvallende eigenschap van het Hoomline Royal V2 Aquaprotect Laminaat is de innovatieve Aquaprotect-technologie. Ontworpen om water en vocht te weerstaan, is dit laminaat perfect voor drukke gebieden, keukens en badkamers. Zeg vaarwel tegen zorgen over morsen, spatten of huisdierenongelukjes, want de Aquaprotect-laag biedt een extra beschermingslaag en maakt onderhoud kinderspel.

Het Hoomline Royal V2 Aquaprotect Laminaat doet ook geen concessies op esthetisch gebied. De authentieke houtnerfstructuur en natuurlijke tinten bootsen de schoonheid van echt hardhout na, waardoor warmte en karakter aan jouw ruimte worden toegevoegd. Deze laminaatvloerencollectie biedt een breed scala aan opties die aansluiten bij jouw persoonlijke stijl en interieurdecoratie.

Hoomline Royal V2 Aquaprotect

Dankzij het handige Uniclic vergrendelingssysteem is de installatie een fluitje van een cent en transformeer je jouw ruimte moeiteloos in no time. De duurzame constructie van het Hoomline Royal V2 Aquaprotect laminaat zorgt ervoor dat het bestand is tegen krassen, vlekken en vervaging, waardoor het zijn onberispelijke uiterlijk behoudt, zelfs bij dagelijks gebruik.

Wees gerust, het Hoomline Royal V2 Aquaprotect Laminaat is vervaardigd met hoogwaardige materialen en voldoet aan strenge industrienormen, waardoor het een langdurige investering is die jarenlang indruk blijft maken. Met een dikte van 8 mm biedt het uitstekende stabiliteit en comfort onder de voeten, waardoor het een genot is om op te lopen.

Omarm de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid met het Hoomline Royal V2 Aquaprotect Laminaat.