Hoomline Royal XL V2 Ararat 4937

Adviesprijs: 27,50

Onze prijs: € 24,95

Productomschrijving

Maak kennis met de Hoomline Royal XL V2 Ararat 4937 Laminaatvloer!

Met oog voor detail is deze laminaatvloer vervaardigd en laat hij de tijdloze schoonheid zien van de Ararat 4937 kleur. Het heeft een prachtige uitstraling waardoor het een elegante en toch gezellige sfeer creëert in elke kamer van je huis of kantoor.

De Hoomline Royal XL V2 Ararat 4937 Laminaatvloer heeft een afmeting van 1261x244 mm en een dikte van 8 mm. Deze afmetingen zorgen voor een perfecte balans tussen installatiegemak en duurzaamheid. Deze vloer is voorzien van een 2 zijdige v-groef.

Hoomline Royal XL V2 Ararat 4937 is eenvoudig te leggen

De installatie is een fluitje van een cent dankzij het gebruiksvriendelijke kliksysteem. De planken klikken moeiteloos in elkaar, wat zorgt voor een stevige en naadloze pasvorm. Geen gedoe met plakkerige lijmen of kleefstoffen! Bovendien is de Hoomline Royal XL V2 Ararat 4937 Laminaatvloer eenvoudig te onderhouden en schoon te maken, waardoor je meer tijd kunt besteden aan genieten van je vloer en minder tijd aan onderhoud.

Bestel vandaag nog jouw Hoomline Royal XL V2 Ararat 4937 en jouw ruimte om te toveren tot een prachtige showcase van elegantie en duurzaamheid.


Kenmerken

  • Strook
  • 2V groef
  • Lengte: 1261mm
  • Breedte: 244mm
  • Dikte: 8mm
  • Pakinhoud: 2.46m2
  • Kleur: Lichtbruin-Beige

Bijzonderheden

  • 5
  • Garantie: 25 jaar

Overige kleuren binnen deze serie


Hoomline Royal XL V2

laminaat is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar duurzame, hoogwaardige vloerbedekking. Dit laminaat is ontworpen met het oog op kwaliteit en comfort, en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De Royal XL V2 is gemaakt van een sterke HDF-kern en heeft een slijtvaste toplaag die bestand is tegen krassen, vlekken en slijtage. Het laminaat is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor het ideaal is voor gezinnen met kinderen en huisdieren.

Het ontwerp van de Royal XL V2 is geïnspireerd op natuurlijke houtnerfpatronen en de planken zijn 1261x224x8mm en voorzien van een v-groef op de lange zijden van de plank. Of u nu op zoek bent naar een klassieke eikenhouten uitstraling of een eigentijds, trendy design, de Royal XL V2 biedt de perfecte stijl voor elke ruimte in uw huis.

De XL-formaat planken van dit laminaat geven uw ruimte een ruimtelijk gevoel, terwijl de V-groef op de lange zijde van elke plank een realistische houtlook creëert. De installatie is eenvoudig en snel, dankzij het Uniclic-kliksysteem van Hoomline, dat een naadloze en stabiele afwerking garandeert.

Of u nu een drukke huiskamer, een slaapkamer of een kantoorruimte wilt opknappen, het Hoomline Royal XL V2 laminaat is een uitstekende keuze die jarenlang meegaat en uw interieur een prachtige uitstraling geeft.