(4 producten)

Ambiant Ceramo

Ambiant Ceramo PVC tegels zijn 610x610x2.5mm voorzien van een 0.55mm slijtlaag en een 4 zijdige vellingkant. De Ambiant Ceramo tegels kunnen desgewenst worden uitgevoerd met een voegstrip om een voeg na te bootsen maar kunnen ook prima strak tegen elkaar aan gelegd worden. De Ambiant Ceramo tegels zijn leverbaar in Anthracite, Light Grey, Beige en Grey.
Ambiant Ceramo koop je online in onze webshop of kom in onze winkel voor persoonlijk advies!

Wij kunnen uw Ambiant Ceramo PVC vloer voordelig voor u leggen!

Stuur geheel vrijblijvende uw offerte aanvraag in en u ontvangt van ons de beste prijs voor Ambiant Ceramo inclusief egaliseren en leggen! U kunt natuurlijk ook alleen de Ambiant Ceramo PVC vloer kopen en zelf leggen. Vink in dat geval 'alleen materiaal' aan en we sturen u onze aanbieding per email toe.

Lees meer

Bij aanschaf van een Ambiant Ceramo PVC tegelvloer betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaalprijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Wij egaliseren en leggen uw PVC vloer ook nog eens voor een zeer aantrekkelijk prijs. De totaalprijs gelegd is inclusief primeren, egaliseren en verlijmen van de PVC tegels zonder overige extra kosten. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. U zult zien dat uw voordeel oploopt tot honderden euro's!!! Wij leggen PVC vloeren door heel Nederland zonder extra kosten te rekenen. Egaliseren en verlijmen doen we uitsluitend met kwaliteitsproducten.