(6 producten)

Ambiant Estino

Ambiant Estino PVC is de perfecte vloer wanneer u een vloer zoekt die op een echte houten vloer lijkt. Ambiant Estino vloeren hebben een rustige uitstraling, mooie voelbare structuur en weinig noesten. Leverbaar in 4 kleuren: Dark Oak, Natural Oak, Smoky en Beige. Bovendien zijn de Ambiant Estino stroken 23.8cm breed en maar liefst 152cm lang! Het relief volgt exact het decor (Register Embossed). De voordelen van een Ambiant Estino PVC vloer t.o.v. een echte houten vloer is dat deze uitermate geschikt is voor vloerverwarming : en koeling, eenvoudig in onderhoud en erg slijtvast.

Ambiant Estino PVC kopen voor een scherpe prijs

Geef het netto aantal m²'s op en wij berekenen wat er aan pakken nodig is incl. snijverlies. Het snijverlies van deze vloer is 5% en dat ronden we af naar hele pakken. Het snijverlies krijgt u van ons er gratis bij geleverd, zodat u alleen het netto aantal m²'s betaalt!

Lees meer

Bij aanschaf van een Ambiant Estino PVC vloer betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Wij egaliseren en leggen uw Ambiant Estino PVC vloer ook nog eens voor een zeer aantrekkelijk prijs. De prijs gelegd is inclusief primeren, egaliseren en verlijmen van de PVC stroken zonder overige extra kosten. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. U zult zien dat uw voordeel oploopt tot honderden euro's!!! Wij leggen PVC vloeren door heel Nederland zonder extra kosten te rekenen. Egaliseren en verlijmen doen we uitsluitend met kwaliteitsproducten.