(7 producten)

QuickStep Blush

(dryback)

QuickStep Blush PVC tegels hebben een zeer matte afwerking die bovendien zeer goed te onderhouden is. Vlekken krijgen minder grip op de unieke toplaag en zijn makkelijk te verwijderen. QuickStep Blush PVC heeft een gebruikersklasse van 33! Deze vloeren worden op een geëgaliseerde ondergrond verlijmd. Door het unieke productieproces zijn de vloeren Blush PVC vloeren spanningsarm en vertonen ze geen krimp. Daarnaast zijn deze vloeren 100% recyclebaar. De tegels zijn 61x61cm en 2.5mm dik

QuickStep Blush PVC inclusief leggen

Wij leveren en plaatsen QuickStep Blush PVC vloeren door heel Nederland. De ondergrond wordt eerst geëgaliseerd en geschuurd, waarna de PVC tegels er op verlijmd worden.

Lees meer

Bij aanschaf van een QuickStep Blush PVC vloer betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Wij egaliseren en leggen uw QuickStep Blush PVC tegelvloer ook nog eens voor een zeer aantrekkelijk prijs. De prijs gelegd is inclusief primeren, egaliseren en verlijmen van de PVC stroken zonder overige extra kosten. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. U zult zien dat uw voordeel oploopt tot honderden euro's!!! Wij leggen PVC vloeren door heel Nederland zonder extra kosten te rekenen. Egaliseren en verlijmen doen we uitsluitend met kwaliteitsproducten.