(4 producten)

Ambiant Sarino

De Ambiant Sarino PVC tegels heeft een dikte van 2.5mm met een slijtlaag van 0.55mm en zijn voorzien van een 4 zijdige v-groef rondom. Ambiant Sarino PVC tegels zijn 914x457mm en leverbaar in Grey, Light Grey, Dark Grey en Anthracite. Met deze PVC tegels creëer je een moderne en strakke uitstraling die heel goed te combineren is met meubelen van hout en staal. De Ambiant Sarino PVC tegels hebben een matte industriële betonlook.

Ambiant Sarino PVC kopen

Wanneer u een mooie Sarino PVC tegelvloer van Ambiant wilt kopen kunt u de offerte aanvraag indienen door het netto te leggen m²'s in te voeren bij de kleur van uw keuze.
U krijgt dan van ons een uitgewerkte offerte per email met onze scherpte prijs. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies!

Lees meer

Bij aanschaf van een Ambiant Sarino PVC tegel vloer betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Wij egaliseren en leggen uw PVC vloer ook nog eens voor een zeer aantrekkelijk prijs. De prijs gelegd is inclusief primeren, egaliseren en verlijmen van de PVC stroken zonder overige extra kosten. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. U zult zien dat uw voordeel oploopt tot honderden euro's!!! Wij leggen PVC vloeren door heel Nederland zonder extra kosten te rekenen. Egaliseren en verlijmen doen we uitsluitend met kwaliteitsproducten.