(9 producten)

QuickStep Fuse PVC

QuickStep Fuse PVC stroken hebben een zeer matte afwerking die bovendien zeer goed te onderhouden is. Vlekken krijgen minder grip op de unieke toplaag en zijn makkelijk te verwijderen. QuickStep Fuse PVC heeft een gebruikersklasse van 33! Deze vloeren worden op een geëgaliseerde ondergrond verlijmd. Door het unieke productieproces zijn de vloeren QuickStep Fuse Glue Plus PVC vloeren spanningsarm en vertonen ze geen krimp. De Quick-Step Fuse onderscheidt zich door de lange strook van 150cm en breedte van 22,8cm. Daarnaast zijn PVC vloeren van Quick-Step 100% recyclebaar.

QuickStep Fuse PVC inclusief leggen!

Ontvang onze scherpste offerte door uw aanvraag in te dienen.

Gratis snijverlies bij uw QuickStep Fuse PVC!

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 5% gratis snijverlies aan toe! (wanneer de oppervlakte 35m² of meer is).

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.

Lees meer

Bij aanschaf van een QuickStep Fuse PVC vloer betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). Het totaalbedrag zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Wij egaliseren en leggen uw QuickStep PVC vloer ook nog eens voor een zeer aantrekkelijk prijs. De prijs gelegd is inclusief primeren, egaliseren en verlijmen van de PVC stroken zonder overige extra kosten. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. U zult zien dat uw voordeel oploopt tot honderden euro's!!! Wij leggen PVC vloeren door heel Nederland zonder extra kosten te rekenen. Egaliseren en verlijmen doen we uitsluitend met kwaliteitsproducten.

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!