(5 producten)

Oakland visgraat

Deze visgraatvloer is 76.5cm lang en 15.3cm breed van 2.5mm dikte en voorzien van een slijtvaste toplaag van 0.55mm. Bij deze vloer is het ook mogelijk om deze te voorzien van een Band en Bies.
De band kan dan worden gemaakt uit de Oakland rechte strook. Ook is het met deze vloer mogelijk om de begane grond in visgraat te leggen en de bovenverdiepingen en zelfs de trap te bekleden met de rechte strook!

Lees meer

Bij aankoop van een Gelasta Oakland Visgraat PVC betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaalprijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Wij egaliseren en leggen uw Gelasta PVC vloer ook nog eens voor een zeer aantrekkelijk prijs. De prijs gelegd is inclusief primeren, egaliseren en verlijmen van de PVC stroken zonder overige extra kosten. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. U zult zien dat uw voordeel oploopt tot honderden euro's!!! Wij leggen PVC vloeren door heel Nederland zonder extra kosten te rekenen. Egaliseren en verlijmen doen we uitsluitend met kwaliteitsproducten.