(4 producten)

Therdex Hongaarse Punt Premier PVC

Therdex Hongaarse punt Premier PVC vloeren zijn 67cm x 15cm x 2.5mm zijn Registered Embossed en voorzien van een vellingkant rondom de strookjes. Therdex Hongaarse punt Premier PVC vloeren zijn geschikt voor zwaar huishoudelijk en commercieel gebruik. Wij kunnen uw Therdex Premier Hongaarse punt PVC vloer voor u leggen, compleet incl. egaliseren en verlijmen voor een zeer scherpe prijs. Deze Hongaarse punt vloeren zijn leverbaar in 4 kleuren! De Therdex Hongaarse punt Premier vloeren kunnen ook worden voorzien van een 'band met bies' zodat het een traditionele parketvloer lijkt maar dan met het gemak van het onderhoud van een PVC vloer!

Eigenschappen Therdex Hongaarse punt Premier PVC vloeren

Afmetingen: 67cm x 15cm x 2.5mm met 0.55mm slijtlaag. Uitvoering: met vellingkant Embossing: Registered Embossed Afwerking: Matte PU lak

Gebruikersklasse: 23/33/42

Lees meer

Bij aanschaf van een Therdex Hongaarse punt Premier Visgraat PVC vloer betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Wij egaliseren en leggen uw Therdex Chevron Hongaarse punt PVC vloer ook nog eens voor een zeer aantrekkelijk prijs. De prijs gelegd is inclusief primeren, egaliseren en verlijmen van de PVC stroken zonder overige extra kosten. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. U zult zien dat uw voordeel oploopt tot honderden euro's!!! Wij leggen PVC vloeren door heel Nederland zonder extra kosten te rekenen. Egaliseren en verlijmen doen we uitsluitend met kwaliteitsproducten.