(4 producten)

Ambiant Spigato Navaro Visgraat PVC

Ambiant Spigato Navaro Visgraat wordt ook wel een walvisgraat PVC vloer genoemd door de grote afmetingen van de stroken. De stroken zijn 76.5cm lang en 15,4cm breed.

Deze vloeren hebben een slijtlaag van 0,55mm en hebben een voelbare structuur en voorzien van een 4-zijdige micro v-groef waardoor elk strookje afzonderlijk benadrukt wordt! Het is ook mogelijk om een visgraat vloer te voorzien van een 'band met bies' zodat het een traditionele parketvloer lijkt.

Zodra u het aantal netto te leggen m²'s invoert bij de kleur die u wilt, krijgt u een totaalprijs te zien. Deze prijs is inclusief gratis snijverlies! U kunt dus alleen de netto oppervlakte ingeven en wij zorgen dat er voldoende PVC geleverd wordt. Wilt u ook een band en bies rondom uw visgraatvloer hebben, dan kunt u de omtrek opgeven in het tekst veld. De Band wordt gemaakt uit lange stroken in dezelfde kleur uit de serie Navaro. Wij zullen u onze scherpste prijs per email toe sturen.

Ambiant Spigato Navaro Visgraat is leverbaar in Natural Oak, Dark Oak, Light Oak en Beige

Ontvang onze scherpste prijs door een geheel vrijblijvende offerte aanvraag in te dienen.

Lees meer

Bij aanschaf van een Ambiant Navaro Estino Visgraat PVC vloer betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. De prijs gelegd is inclusief primeren, egaliseren en verlijmen van de PVC stroken zonder overige extra kosten. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. U zult zien dat uw voordeel oploopt tot honderden euro's!!! Wij leggen PVC vloeren door heel Nederland zonder extra kosten te rekenen. Egaliseren en verlijmen doen we uitsluitend met kwaliteitsproducten.