(7 producten)

QuickStep Pristine

(dryback)

QuickStep Pristine Visgraat is een echte blikvanger in huis. Visgraat vloeren worden al eeuwen gelegd en is tot op de dag van vandaag niets aan populariteit verloren. Deze vloer past in verschillende woonstijlen, is goed te combineren met een modern alsook met een klassieke inrichting. De stroken zijn 75cm x 15cm. Deze grootte zorgt voor een rustig geheel.

QuickStep Pristine Visgraat PVC inclusief leggen

Wij leveren en plaatsen QuickStep Pristine PVC vloeren door heel Nederland. De ondergrond wordt eerst geëgaliseerd en geschuurd, waarna de visgraat PVC er op wordt verlijmd.

Lees meer

Bij aanschaf van een PVC vloer betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Wij egaliseren en leggen uw PVC visgraatvloer ook nog eens voor een zeer aantrekkelijk prijs. De prijs gelegd is inclusief primeren, egaliseren en verlijmen van de PVC stroken zonder overige extra kosten. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. U zult zien dat uw voordeel oploopt tot honderden euro's!!! Wij leggen PVC vloeren door heel Nederland zonder extra kosten te rekenen. Egaliseren en verlijmen doen we uitsluitend met kwaliteitsproducten.