(8 producten)

Belakos Palazzo Visgraat XL

Belakos Palazzo Visgraat XL PVC is speciaal gemaakt om in visgraat motief te leggen.

De serie heeft 4 kleuren in stroken van 76.5cm lang, 15.4cm breed en 2.5mm dik.

De Belakos Palazzo Visgraat XL strokenn hebben een slijtlaag van 0,55mm en een voelbare structuur die voorzien zijn van een 4-zijdige micro v-groef waardoor elk strookje afzonderlijk benadrukt wordt! Het is ook mogelijk om een visgraat vloer te voorzien van een 'band met bies' zodat het een traditionele parketvloer lijkt.

Zodra u het aantal netto te leggen m²'s invoert bij de kleur die u wilt, krijgt u een totaalprijs te zien. Deze prijs is inclusief het snijverlies! Wanneer u dan de optie 'leggen' selecteerd krijgt u een totaalprijs te zien incl. egaliseren en visgraat motief leggen. Wilt u ook een band en bies rondom uw visgraatvloer hebben, dan kunt u de omtrek opgeven in het tekst veld. De Band wordt gemaakt uit lange stroken in dezelfde kleur uit de serie Palazzo. Wij zullen u onze scherpste prijs per email toe sturen.

Ontvang onze scherpste prijs door een geheel vrijblijvende offerte aanvraag in te dienen.

Lees meer

Wanneer u een PVC vloer bij ons koopt, betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Wij egaliseren en leggen uw Visgraat PVC vloer ook nog eens voor een zeer aantrekkelijk prijs.