(23 producten)

VTwonen PVC by Ambiant

Deze unieke PVC collectie is door de stylisten van vtwonen en Ambiant zorgvuldig samengesteld op basis van de laatste woontrends. Met trendy patroonvloeren, hout- en tegeldecoren is de VTwonen PVC collectie zeer compact. Door de match van stijlvolle kleuren en structuren hebben deze vloeren een extra warme uitstraling. Het levendige patroon geeft extra sfeer en klasse aan jouw unieke stijl.

VTwonen PVC by Ambiant

VTwonen vloeren

De collectie bestaat uit een brede plank, visgraatmotief, Hongaarse punt en twee tegeldecoren die allemaal verkrijgbaar zijn in een verlijmde uitvoering of met een clickverbinding. De PVC stroken zijn oersterk, makkelijk in onderhoud en gaan lang mee. Door de geluiddempende onderlaag, bij de Rigid Click vloeren, van 10dB zijn de vloeren ook nog eens heerlijk stil. Het realistisch patroon, de structuur en de matte uitstraling geven de vloeren tot in detail het uiterlijk van echt hout, steen of beton. Bijkomend voordeel is dat de VTwonen PVC collectie geschikt voor vloerverwarming en waterbestendig.

PVC formaten van VTwonen

De brede plank, het visgraatmotief en de Hongaarse punt zijn verkrijgbaar in 4 levendige kleuren: polar (een hele mooie whitewash), naturel, sunkissed (een warmere tint) en roasted (een nootachtige houtkleur). De tegeldecoren zijn leverbaar in een koele grijstint of antraciet, maar ook in een warme taupekleur. Zo heb je wel de warmte van hout, maar niet de houtstructuur.

Lees meer

VTwonen vloeren, inclusief egaliseren en leggen, plaatsen we door heel Nederland!

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Ga dan naar ons complete aanbod van PVC vloeren en gebruik te filters om tot een selectie te komen die u aanspreekt. U kunt o.a. selecteren op merk, soort, kleur, maat, slijtlaag. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of een bezoek brengen aan onze winkel.