(10 producten)

Ambiant Spigato Visgraat

Ambiant Spigato PVC is speciaal gemaakt om in visgraat motief te leggen. Ambiant Spigato PVC is te verkrijgen in 2 formaten.

4 kleuren (Dark Oak, Light Oak, Smoky en Light Grey) in stroken van 77cm lang, 15.4cm breed en 2.5mm dik.

6 kleuren (Natural, Beige, Light Brown, Warm Brown, Grey en Dark Grey) in de afmetingen 50.5cm lang, 11,9cm breed en 2.5mm dik.

De Ambiant Spigato visgraat hebben een slijtlaag van 0,55mm en de stroken hebben een voelbare structuur en voorzien van een 4-zijdige micro v-groef waardoor elk strookje afzonderlijk benadrukt wordt! Het is ook mogelijk om een visgraat vloer te voorzien van een 'band met bies' zodat het een traditionele parketvloer lijkt.

Zodra u het aantal netto te leggen m²'s invoert bij de kleur die u wilt, krijgt u een totaalprijs te zien. Deze prijs is inclusief egaliseren en visgraat motief leggen. Wilt u ook een band en bies rondom uw Ambiant Spigato visgraatvloer hebben, dan kunt u de omtrek opgeven in het tekst veld. De Band wordt gemaakt uit lange stroken in dezelfde kleur uit de serie Essenzo, Robusto of Avanto (afhankelijk van welke visgraat vloer u gekozen heeft). Wij zullen u onze scherpste prijs per email toe sturen.

Ambiant Spigato visgraat PVC vloer kopen inclusief leggen

Ontvang onze scherpste prijs door een geheel vrijblijvende offerte aanvraag in te dienen.

Enkele foto's van Ambiant visgraat vloeren door ons gelegd:

Ambiant Spigato visgraat Beige 3504 kopen

Spigato Beige inclusief leggen met band

Ambiant Spigato Natural 3503 bestellen

Ambiant Spigato visgraat Natural

Ambiant Spigato Dark Oak 2504 visgraat prijs inclusief leggen

Ambiant Dark Oak visgraat

Lees meer

Wanneer u een Ambiant Spigato Visgraat PVC vloer bij ons koopt, betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Wij egaliseren en leggen uw Ambiant Spigato Visgraat PVC vloer ook nog eens voor een zeer aantrekkelijk prijs. De prijs gelegd is inclusief primeren, egaliseren en verlijmen van de PVC stroken zonder overige extra kosten. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. U zult zien dat uw voordeel oploopt tot honderden euro's!!! Wij leggen PVC vloeren door heel Nederland zonder extra kosten te rekenen. Egaliseren en verlijmen doen we uitsluitend met kwaliteits producten.

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!