(6 producten)

Ambiant Avanto Rigid Click

De PVC vloer Ambiant Avanto click is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en bovendien eenvoudig zelf te leggen. De Avanto Click vloeren hebben een aangehechte SRC ondervloer en kunnen geïnstalleerd worden op vrijwel elke stabiele en vlakke ondergrond zoals, plavuizen, anhdriet-, zand-cement dekvloer of houten vloer. Het is een sterke vormvaste vloer die makkelijk te onderhouden is en geschikt is voor veel belopen ruimtes.

Avanto Click PVC

De Ambiant Avanto click is leverbaar in 6 kleuren. De stroken zijn opgebouwd uit een composiet drager (waterbestendig) en daar boven op een PVC met een toplaag van 0.55mm. De onderzijde is voorzien van een 10dB geluiddempende onderlaag. De stroken zijn 1220x228x7mm.

Lees meer

Bij aanschaf van een Ambiant Avanto Click PVC vloer betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. Stuur deze offerte aanvraag naar ons toe en we zullen u onze scherpste prijs afgeven! De Ambiant Avanto Click PVC vloer is prima door de doe-het-zelver te leggen.

Leginstructie Ambiant Click PVC