(25 producten)

QuickStep Bloom click PVC - De revolutie in Rigid PVC

Met Bloom Rigid Click PVC is QuickStep een innovatieve slag op PVC gebied geslagen. Deze nieuwe Rigid PVC-vloer is door de volgende drie innovatieve ontwikkelingen baanbrekend te noemen;

Een natuurlijke voeg. Het succes van het laminaat met een natuurlijke voeg, zoals Impressive, is ook aan PVC toegevoegd. Een natuurlijke voeg in een doorlopend decor, die niet gelakt is met dezelfde matheid als de vloer.

Waterdicht. QuickStep Bloom click PVC is voorzien van Hydroseal, waardoor er geen water tussen de voegen doorkomt! Dat kent u al van het laminaat, maar is uniek voor PVC. Dus geen kans op water onder de vloer met schade, schimmel of ongezonde geur als gevolg.

'Hotspot' vrij. De vloer ondervindt geen hinder van de zogenaamde ‘hotspots’. Vervorming als gevolg van hogere temperaturen, bijvoorbeeld door zonlicht, is uitgesloten. De combinatie van een waterdichte en ‘hotspot’ vrije vloer is uniek in de markt!

Lees meer

QuickStep Bloom click PVC

Als je op zoek bent naar een vloer die stijl en functionaliteit te over heeft, dan is Bloom click PVC een aanbod dat je niet kan weigeren. De ultrasterke kern en de unieke toplaag beschermen tegen vlekken, krassen en stootschade, terwijl het innovatieve kliksysteem zorgt voor de meest watervaste vinylvloer ooit. Bloom PVC is bovendien perfect geschikt voor renovaties en kan op vrijwel elke ondergrond, regelmatig of onregelmatig, geplaatst worden.

Naast de scherpe internet prijs voor QuickStep Bloom Click PVC, krijgt u bij alle vloeren het snijverlies gratis! (Vanaf 30m²). Hierdoor bent u minimaal 5% goedkoper uit en scheelt de totaalprijs u al snel tientallen euro's!!! Klik op de knop 'Toon informatie' bij de vloer waar u een prijsopgave van wilt zien. Dan komt u in de offerte module terecht. Hier hoeft u alleen het aantal netto aantal m² in te voeren en u ziet direct uw scherpe prijs! Wilt u een prijsopgave van ons, dan kunt u deze verzenden. Wij zullen dan binnen 24 uur uw offerte aanvraag behandelen en per email toesturen.

100 % watervast

Bloom PVC is voorzien van ons geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met onze waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.

Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Vallende voorwerpen, morsen en krassen maken geen kans dankzij de ultrasterke kern van Bloom PVC en de unieke toplaag met kras- en vlekkenbestendige technologie. Dit zorgt er niet alleen voor dat je vloer langer meegaat, het zorgt er ook voor dat je echt jezelf kan zijn in je eigen huis.

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Bloom click PVC biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Bloom PVC een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen en aangehechte ondervloer, zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!