(6 producten)

Gelasta Callisto Rigid Click

De PVC vloer Gelasta Callisto Click is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en bovendien eenvoudig zelf te leggen. De Callisto Click vloeren kunnen geïnstalleerd worden op vrijwel elke stabiele en vlakke ondergrond zoals, plavuizen, anhdriet-, zand-cement dekvloer of houten vloer heen. Het is een sterke vormvaste vloer die makkelijk te onderhouden is en geschikt is voor veel belopen ruimtes.

Callisto Click PVC

De Gelasta Callisto click is leverbaar in 6 kleuren. De stroken zijn opgebouwd uit een composiet drager (waterbestendig) en daar boven op een PVC met een toplaag van 0.55mm. De onderzijde is voorzien van een 10dB geluiddempende onderlaag. De stroken zijn 1532x225x7mm.

Lees meer

Bij aanschaf van een Gelasta Callisto Click PVC vloer betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. Stuur deze offerte aanvraag naar ons toe en we zullen u onze scherpste prijs afgeven! Deze Click PVC vloer is prima door de doe-het-zelver te leggen.

Leginstructie Gelasta Callisto Click PVC