(6 producten)

Ambiant Vivero Click

De Ambiant Vivero Click PVC vloer is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en bovendien eenvoudig zelf te leggen. De Vivero click kan geïnstalleerd worden op vrijwel elke ondergrond, plavuizen, zand-cement dekvloer en ook prima over een houten vloer heen. Het is een sterke vormvaste vloer die makkelijk te onderhouden is en geschikt is voor veel belopen ruimtes. De Ambiant Vivero click is leverbaar in 6 kleuren: Dark Oak, Light Oak,Natural Oak, Warm Oak, Beige en Smoky. De stroken zijn opgebouwd uit een 7mm rigid core drager waarbij de onderzijde is voorzien van een 10dB geluiddempende onderlaag SRC wat als ondervloer dient. De PVC heeft een toplaag van 0.55mm. De Ambiant Vivero click stroken zijn 1522x225x7mm en voorzien van een micro v-groef rondom de panelen.

Ambiant Vivero Click vloeren zijn prima zelf te leggen!

Door de aangehechte ondervloer en het beproefde clicksysteem zijn deze vloeren prima zelf te installeren op elke stabiele en vlakke ondergrond.

Lees meer

Bij aanschaf van een Ambiant Vivero Click PVC vloer betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. Stuur deze offerte aanvraag naar ons toe en we zullen u onze scherpste prijs afgeven! De Ambiant Vivero Click PVC vloer is prima door de doe-het-zelver te leggen.

Leginstructie Ambiant PVC stroken click