(58 producten)

Floorify Rigid Core click PVC

DE STERKSTE THUIS

Wat maakt Floorify rigide vinyl vloeren zo uniek?

Qua opbouw lijkt het een klassieke clickvinylvloer van 4,5 millimeter dik en een slijtlaag van 0,55 millimeter : klasse 33 voor de kenners. Maar het geheim zit in de unieke geluidsabsorberende en watervaste rigide kern. De klikverbinding van Floorify is dubbel zo sterk is als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als soepele clickvinyl.

Floorify Click PVC vloeren

Floorify PVC planken click   PVC tegels Rigid click   Visgraat click pvc prijzen


Betonlook PVC tegels Floorify   Terrazzo tegels  

Zeer natuurgetrouwe decoren:

Vinyl als hout: warme kleuren, authentieke groeven en de unieke uitstraling van hout geven je Floorify rigide vinyl vloer die natuurlijke look en feel die zo aantrekkelijk is. Elke plank is het resultaat van een zoektocht naar de ultieme balans tussen karakter, kleur, glans en afwerking.

Vinyl als beton: geïnspireerd op vloeren in beton lanceert Floorify een nieuwe collectie vinyl tegels op uitzonderlijk groot formaat met zeer subtiele randafwerking. De tegels sluiten nauw aan op de industriële uitstraling van gietvloeren en betonvloeren, maar behouden het handgemaakte charisma.

Een vinyl vloer die heel makkelijk plaatst

Tijdswinst: daar houdt iedereen van. Floorify plaatst even makkelijk en snel als een laminaatvloer op om het even welke ondergrond. Ook zonder voorbereiding. Het handige, beproefde klik-systeem maakt van het plaatsen kinderspel. Vaarwel parketlijm, welkom Floorify. Gewoon de Floorify Comfort ondervloer uitrollen, klikken en klaar! Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is in het leven. Floorify rigide vinyl vloeren nemen net als echt hout heel snel de omgevingstemperatuur aan. Daardoor voelen ze aangenaam warm aan en nodigen ze uit om met blote voeten te bewandelen. Geen last van koude voeten zoals bij keramische tegels of laminaat, als je 's ochtends uit bed of uit de douche komt !

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang onze scherpste Floorify prijzen!

Lees meer

Ons nummer:

06 11 743 023

Voeg ons nummer toe aan WhatsApp en stel ons jouw vraag!