(50 producten)

Vivafloors Rigid Click PVC vloeren:

De WPC clickvloeren van VivaFloors zijn de nieuwe generatie Click vloeren. De vloeren zijn gemaakt van woodcomposite (WPC) wat een mix is van hout en PVC. Deze samenstelling zorgt voor een duurzaam, stabiel, kleurvast en onderhoudsvrij product. De afmetingen van de VivaFloors Eiken Rigid Click PVC vloeren zijn 1422x225x6.5mm. De vernieuwde 2G clickverbinding is zeer gebruiksvriendelijk, zelfs voor de doe-het-zelver. De onderste laag van de VivaFloors Rigid click PVC vloeren is een 10dB geluiddempende ondervloer. VivaFloors heeft ook PVC tegels met een click verbinding. Deze kunt u over elke bestaande vlakke ondergrond leggen. De VivaFloors Rigid PVC-tegels zijn ook voorzien van een aangehechte ondervloer.

Vivafloors Rigid Click PVC series:

Lees meer

VivaFloors Rigid PVC vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen. U betaalt bij ons alleen de netto te leggen m²'s en krijgt het snijverlies er gratis bij.
Vraag een offerte aan voor VivaFloors Click PVC en ontvang onze scherpste prijs!

We leveren Vivafloors Rigid Click PVC vloeren door heel Nederland!

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Ga dan naar ons complete aanbod van Rigid Click PVC vloeren en gebruik te filters om tot een selectie te komen die u aanspreekt. U kunt o.a. selecteren op merk, soort, kleur, maat, slijtlaag. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of een bezoek brengen aan onze winkel.