(59 producten)

QuickStep Rigid Click PVC

QuickStep Alpha PVC: hoogperformante rigide vloeren

Als je op zoek bent naar een vloer die stijl en functionaliteit te over heeft, dan QuickStep een aanbod dat je niet kan weigeren. De ultrasterke kern en de unieke toplaag beschermen tegen vlekken, krassen en stootschade, terwijl het innovatieve kliksysteem zorgt voor de meest watervaste vinylvloer ooit. Click PVC is bovendien perfect geschikt voor renovaties en kan op vrijwel elke ondergrond, regelmatig of onregelmatig, geplaatst worden.

QuickStep Rigid click

100 % watervast

Alpha PVC is voorzien van ons geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met onze waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.

Alpha is super sterk

Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Vallende voorwerpen, morsen en krassen maken geen kans dankzij de ultrasterke kern van Alpha PVC en de unieke toplaag met kras- en vlekkenbestendige technologie. Dit zorgt er niet alleen voor dat je vloer langer meegaat, het zorgt er ook voor dat je echt jezelf kan zijn in je eigen huis.

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van QuickStep Alpha Rigid Click PVC biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha PVC een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

De QuickStep Rigid Click pvc vloeren zijn bij ons te bekijken in onze showroom te Kootstertille (Friesland).

QuickStep Click PVC

Lees meer

QuickStep Alpha Rigid Click PVC vloeren leveren we door heel Nederland!

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Ga dan naar ons complete aanbod van Rigid Click PVC en gebruik te filters om tot een selectie te komen die u aanspreekt. U kunt o.a. selecteren op merk, soort, kleur, maat, slijtlaag. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of een bezoek brengen aan onze winkel.