(4 producten)

Gelasta Vario Rigid Click

De PVC vloer Gelasta Vario click is geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling en bovendien eenvoudig zelf te leggen. De Vario Click vloeren kunnen geïnstalleerd worden op vrijwel elke stabiele en vlakke ondergrond zoals, plavuizen, anhdriet-, zand-cement dekvloer of houten vloer. Het is een sterke vormvaste vloer die makkelijk te onderhouden is en geschikt is voor veel belopen ruimtes.

Vario Click PVC

De Gelasta Vario click is leverbaar in 4 kleuren. De stroken zijn opgebouwd uit een composiet drager (waterbestendig) en daar boven op een PVC met een toplaag van 0.55mm. De onderzijde is voorzien van een kurk backing. De stroken zijn 1220x229x5.5mm.

Lees meer

Bij aanschaf van een Gelasta Vario Click PVC vloer betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. Stuur deze offerte aanvraag naar ons toe en we zullen u onze scherpste prijs afgeven! De Gelasta Vario Click PVC vloer is prima door de doe-het-zelver te leggen.