(6 producten)

Ontdek het indrukwekkende XXL formaat van de Floer Landhuis Click PVC vloeren! Met royale afmetingen van 150 cm bij 30.5 cm zorgen deze XL click PVC vloeren voor een ruimtelijk effect in jouw huis. Kies voor Floer Landhuis Click PVC en geniet van een eigentijdse eiken uitstraling met geavanceerde MEGAMAT afwerking. Deze onderhoudsvriendelijke vloeren zijn geproduceerd met aandacht voor het milieu, wat blijkt uit verschillende certificaten en keurmerken, waaronder GreenGuard Gold en Eurofins Gold. Dankzij de i4F-klikverbinding zijn deze PVC click vloeren eenvoudig te installeren en geschikt voor gebruik met vloerverwarming en -koeling. Bovendien zijn ze 100% waterbestendig. Met een garantie tot wel 20 jaar op de XXL Click PVC vloeren in combinatie met een Rigid Click PVC ondervloer, bieden de Landhuis Click PVC vloeren een combinatie van omvang, design en duurzaamheid.

De Floer Landhuis Click PVC vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van authentieke houten vloeren, dankzij het voelbare houtpatroon. De extra brede afmeting van 30,5 cm wordt extra benadrukt door de vierzijdige microvelling van het Floer XXL click PVC, die rondom elke plank de diverse houten designs in de vloer benadrukt. Ondanks de sterke gelijkenis met echt eikenhouten vloeren, bieden deze rigide click PVC vloeren alle voordelen van PVC. Ze zijn volledig waterdicht en zeer onderhoudsvriendelijk.

Het leggen van Floer Landhuis Click PVC is een eenvoudige klus! De extra brede vloerdelen zijn voorzien van de i4F klikverbinding, waardoor het klikken van deze PVC vloeren net zo gemakkelijk gaat als bij laminaat. Met slechts een simpele tik van een rubberen hamer om de vloerdelen te bevestigen, is het een fluitje van een cent!

Lees meer

Wanneer u een Floer Landhuis Click PVC vloer bij ons koopt, betaalt u bij ons geen snijverlies! (Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. U zult zien dat uw voordeel oploopt tot honderden euro's!!! Wij leveren vloeren door heel Nederland.