(4 producten)

Ambiant Essenzo

PVC is de perfecte vloer wanneer u een vloer zoekt die op een echte houten vloer lijkt. Ambiant Essenzo vloeren hebben een rustieke uitstraling, mooie voelbare noesten en structuur. Leverbaar in 4 kleuren: Dark Oak, Light Oak, Smoky en Light Grey. Bovendien zijn de Ambiant Essenzo PVC stroken 23.8cm breed en maar liefst 152cm lang! Het relief volgt exact het decor (Register Embossed). De voordelen van een PVC vloer t.o.v. een echte houten vloer is dat deze uitermate geschikt is voor vloerverwarming : en koeling, eenvoudig in onderhoud en erg slijtvast.

Gratis snijverlies bij uw Ambiant Essenzo PVC!

Bij uw bestelling bieden wij u een geweldige aanbieding: gratis snijverlies! Het enige wat u hoeft te doen, is de netto te leggen oppervlakte van uw vloer opgeven en wij voegen er automatisch 5% gratis snijverlies aan toe! (wanneer de oppervlakte 35m² of meer is).

Waarom is dit zo voordelig? Snijverlies verwijst naar het extra materiaal dat nodig is bij het leggen van een vloer om eventuele fouten of onvolkomenheden te compenseren. Door u gratis snijverlies aan te bieden, zorgen we ervoor dat u voldoende materiaal heeft om uw vloer perfect te leggen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kleine meetfoutjes of onverwachte complicaties.

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar vrijblijvend een offerte bij ons in te dienen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, werken wij de offerte voor u uit en sturen we deze terug per e-mail. U kunt erop vertrouwen dat we u de scherpste prijs bieden voor het benodigde materiaal.

Lees meer

Wij kunnen uw Ambiant Essenzo PVC vloer voordelig voor u leggen!

Ontvang onze scherpste prijs door een geheel vrijblijvende offerte aanvraag in te dienen.