(10 producten)

Ambiant Spigato Visgraat Click PVC

Ambiant Spigato Click PVC is speciaal gemaakt om in visgraat motief te leggen. Ambiant Spigato Click PVC heeft een composiet drager (waterbestendig) en daar boven op een PVC met een toplaag van 0.55mm. De onderzijde is voorzien van een 10dB geluiddempende onderlaag. De Visgraat Click stroken hebben een voelbare structuur en voorzien van een 4-zijdige micro v-groef waardoor elk strookje afzonderlijk benadrukt wordt! De Ambiant Spigato Rigid Click PVC is prima door een handige doe-het-zelver te leggen.

Er zijn 4 kleuren Spigato Click in de afmeting 73cm x 14.6cm x 7mm en 6 kleuren Spigato Click in de afmeting 60cm x 15cm x7mm leverbaar.
Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u onze scherpste prijs voor de Ambiant Spigato Click per email toe sturen.

Lees meer

Bij aanschaf van een Ambiant Spigato Visgraat Click PVC vloer betaalt u bij ons geen snijverlies! (10% Vanaf 35m²). De totaal prijs zal hierdoor een stuk goedkoper uitvallen. Klik op uw vloer en vul aantal netto te leggen m² in. U zult zien dat uw voordeel oploopt tot honderden euro's!!! Wij leveren Ambiant Spigato Rigid Click PVC vloeren door heel Nederland.