(2 producten)

VivaFloors Visgraat Click PVC

De strookjes van de Vivafloors Visgraat Click zijn 6.5mm dik en een 0.55mm slijtlaag. De VivaFloors Visgraat Click PVC vloeren zijn voorzien van een 4-zijdige vellingkant zodat elke plank benadrukt wordt.

De kern van deze clickvloeren zijn gemaakt van EPC. Hierbij worden de beste eigenschappen van WPC en SPC gecombineerd, terwijl het materiaal licht van gewicht is.

EPC heeft de fysieke kernsterkte van SPC (stabiliteit, hardheid en drukweerstand) in combinatie met de veerkracht van WPC (optimaal loopcomfort en voelt warm aan). Onze visgraat click is uitgevoerd met een kwalitatief hoogwaardige 5G clickverbinding. De vloer is hierdoor fijn te leggen en ligt aan alle vier de zijdes rondom vast.

Lees meer

Naast de scherpe internet prijs voor VivaFloors Visgraat Click PVC, krijgt u bij alle vloeren het snijverlies gratis! (Vanaf 35m²). Hierdoor bent u minimaal 10% goedkoper uit!!! Klik op uw vloer en vul aantal netto m² in. U zult zien dat uw voordeel oploopt tot honderden euro's!!! Wij leveren PVC vloeren door heel Nederland zonder extra kosten te rekenen.